Društvo Izdvajamo

Poznata cena ulaznica za 57. Gitarijadu!

FOTO: zajecaronline.com

Zasedao Organizacioni odbor – Poznata cena ulaznica za 57. Gitarijadu!

Kako je danas odlučeno na sednici Organizacionog odbora 57. Gitarijade u Zaječaru, cena ulaznica za ovogodišnje izdanje festivala biće 2000 dinara za sve tri festivalske večeri.

Kako je navedeno, cena pojedinačne karte biće 1000 dinara.

U maloj sali Gradske uprave u Zaječaru danas je održana prva sednica Organizacionog odbora povodom održavanja 57. „Zaječarske Gitarijade“, kojom je predsedavao Boško Ničić, predsednik Organizacionog odbora.

Učenicima osnovnih i srednjih škola sa prijavljenim prebivalištem na teritoriji grada Zaječara biće omogućen slobodan ulaz na Gitarijadu, uz karte koje će učenici moći da preuzmu u prostorijama Ustanove Narodno pozorište Timočke krajine – Centar za kulturu „Zoran Radmilović“ Zaječar. Na uvid će morati da prilože samo đačku knjižicu.

Distribucija i prodaja karata će početi od 15. jula, preko odgovarajuće agencije za prodaju karata.

Takođe, ulaznice će moći da se kupe u prostorijama zaječarskog pozorišta i Doma kulture u Kotlujevcu.

Jedno prodajno mesto biće postavljeno i u centru grada.

Tokom trajanja Gitarijade, posetio će karte moći da kupe i u šatorima, koji će biti postavljeni na prostoru predviđenom za održavanje festivala.

57. zaječarska Gitarijada, kako je to ranije objavljeno, biće održana od 29. do 31. avgusta.

Na konferenciji za medije, koja će u narednih nedelju dana biti održana u Beogradu, biti saopštena i imena svih bendova koji će nastupiti na Gitarijadi.

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar