fbpx
Politika

POVODOM AFERE O IZNUDI NOVCA REAGOVAO JE SAVEZ ZA BOLJI ZAJEČAR – LDP-SDS

SAOPŠTENjE

SAVEZ ZA BOLjI ZAJEČAR – LDP/SDS

Za sve je kriv pametni telefon

Poslednjih neko dana najistaknutije ličnosti vladajuće Stranke, u Timočkoj krajni, razotkrivaju pravo lice Vlasti.
Najpre se u javnosti pojavio audio snimak koji nam sasvim verno prenosi kako Gradonačelnik Bora deli otkaze zaposlenima u javnim preduzećima koji ne žele da, po naređenju, prisustvuju mitingu SNS-a.

Nedugo zatim, u javnosti se pojavljuje video snimak, na kome Direktor RTB-a, u nameri da postavi reklamu SNS-a tamo gde je on naumio, preti i vređa građane Bora.
I kao da ova dva slučaja nisu bila dovoljna. I taman kada smo mislili da je to to i da je „kreativnost“ vlasti iscrpljena, u javnost je procureo audio zapis pregovora Gradonačelnika Zaječara sa stranim investitorom.

Gradonačelnik briljantno, i moramo prznati jedinstvenim stilom, demonstrira veštine koje su postale univerzalne veštine Vlasti kojima ona „privlači“ strane investitore. Gradonačelnik se bori za svako radno mesto (doduše uglavnom za jedno radno mesto, u upravnom odboru, za svoje dete). Bori se za svaki evro stranih para. Spreman je da lako prevaziđe sve birokratske procedure poput licitacije, tendera i sličnih (sasvim suvišnih) stvari. Takođe, spreman je i da pre roka postavi kamen temeljac, pretpostavljamo u cilju uštede, jer dok je SNS karavan u autobusima, treba to iskoristiti da se ulepša svečanost.

U razgovoru, koji smo mogli čuti, dogovor je, na sreću Zaječara, brzo postignut, te bi sada bilo sasvim kontraproduktivno da nadležni organi istražuju sporedne i sasvim nebitne detalje dogovora. Osim toga, to bi im skrenulo pažnju sa važnijih stvari. Kao na primer istrage građana koji potpuno neopravdano, ničim izazvano i na neprimerenim mestima uzvikuju da su gladni.

Gradonačelnik Bora je i dalje Gradonačelnik Bora.

Direktor Rudnika je i dalje Direktor Rudnika.

Gradonačelnik Zaječara je i dalje Gadonačelnik Zaječara.

A MORALO BI BITI DRUGAČIJE. I BILO BI DRUGAČIJE DA SU OVA POMENUTA TROJICA USAMLjENI POJEDNCI U DRUŽINI PREPOŠTENOG SNS-a. ALI NISU. ONI SU BAŠ PRAVI REPREZENTI VLASTI. ZATO IH SE VLAST NE MOŽE ODREĆI.

PROMENITI IH MORAMO MI!!!

IMAŠ IZBOR #7

Dodaj komentar