fbpx

Poverenik SNS-a Vladan Paunović građanima Zaječara čestitao Novu godinu (VIDEO)

Preporuka:

Rukometašice poražene od Vojvodine na domaćem terenu

RK Zaječar 1949 doživeo je i drugi poraz u nastavku sezone. Posle poraza od lidera u Jagodini, od Zaječarki...

U Negotinu podignuta optužnica za četvorostruko ubistvo u okolini Jabukovca

Više javno tužilaštvo u Negotinu podiglo je optužnicu protiv Davora Pernića (35) iz sela Jabukovac i Maje Bađikić (25)...

Promocija vina i kačkavalja u Omladinskom centru za Dan zaljubljenih

U zaječarskom Omladinskom centru će za Dan zaljubljenih biti priređeno "Wine and dine" veče. Vinarija "Raj" i mlekara "Krcino...
- Reklama -

Aktivisti Srpske napredne stranke Zaječar razgovarali su danas na Trgu oslobođenja sa građanima Zaječara i delili promotivni materijal.

Poverenik Srpske napredne stranke u Zaječaru, Vladan Paunović, tom prilikom je svim sugrađanima čestitao predstojeće praznike.

„Dočekujemo novi dan, dočekujemo Novu godinu, koju narod za razliku od prethodnih godina, ali i decenija izuzetno neodgovorne politike, a sada zahvaljajući odgovornoj politici pre svega Vlade Srbije na čelu sa Srpskom naprednom strankom i Aleksandrom Vučićem, dočekuje sa mnogo više nade i optimizma. Prethodne godine su upravo zbog neodgovorne politike ostavile velike tragove i ožiljke na srpskoj državi i narodu. Sada novo vreme dočekujemo sa mnogo više optimizma“, istakao je Paunović i dodao:

„U prvom danu nove godine moramo se zapitati šta je to što možemo učiniti za sredinu u kojoj živimo, a ne samo da očekujemo šta će to drugi učiniti za nas. Dovoljno je da učinimo malo, kako bi smo se osećali zadovoljnije, kako mi sami tako i drugi oko nas“.

„Svim građanima Timočke krajine Srpska napredna stranka želi srećne i uspešne novogodišnje praznike, da ih dočekaju u miru, u toplini svojih domova i u krugu svojih najmilijih“, poručuje Vladan Paunović.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: