fbpx

Postavljene informativne table na Kraljevici

Preporuka:

Smanjen broj radnika na crno u Srbiji za četvrtinu

Tokom 2019. godine, zabeleženo je 12 938 osoba koje su radile "na crno", što je za 4088 ljudi manje...

Dnevni horoskop za SREDU – 22. januar 2020. godine

Mesec ulazi u Jarca ove srede i boraviće tamo sve do petka. Dan je stvoren i protkan disciplinom, ozbiljnošću,...

Rukometašice sa dva poraza završile regionalnu ligu

Zaječarske rukometašice su u okviru poslednja 2 kola B grupe WRH lige doživele dva visoka poraza od ekipa Grude...
- Reklama -  

Volonteri Omladinsko planinarsko smučarskog društva „Dragan Radosavljević“ postavili su u subotu 12. novembra informativne table u Park šumi „Kraljevica“ u sklopu realizacije projekta „Vodič kroz izgubljeni svet“. Projekat „Vodič kroz izgubljeni svet“ u proteklim mesecima realizovan je u sklopu programa „Mladi su zakon“, a pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta.

info1

Postavljeno je ukupno jedanaest informativnih tabli, a osnovni cilj je edukacija sugrađana o ugroženim biljnim vrstama čije je prirodno stanište Zaječar i neposredna okolina.

Ovo je ujedno i poslednja aktivnost volontera koja je predviđena projektom u sklopu kojega je održano i četiri javnih predavanja o značaju zaštite životne sredine i načinima zaštite ugroženih vrsta. U okviru programa objavljena je i publikacija „Vodič kroz izgubljeni svet“, koja je prezentovana na javnoj tribini u čitalištu „Narodne biblioteke“.

info2

Partner u realizaciji projekta bio je i Zavod za javno zdravlje „Timok“ iz Zaječara, a stručnu podršku pružio je Odred izviđača „Đorđe Simeonović“ koji je ove godine imao ulogu resurs centra za realizaciju programa „Mladi su zakon“ na prostoru borskog i zaječarskog okruga.

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

„Svetosavska akademija“ 27. januara u zaječarskom pozorištu

U sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u ponedeljak, 27. januara biće održana Svetosavska akademija. Početak akademije zakazan je za 19 sati,...

Nova akcija dobrovoljnog davanja krvi

Crveni krst organizuje još jednu od mnogobrojnih akcija davanja krvi koje su u poslednjim mesecima sprovedene na teritoriji grada Zaječara. U saradnji sa Zavodom za...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: