Društvo

POSTANI DEO TIMA GORSKE SLUŽBE SPASAVANJA! Prijave su u toku!

Gorska služba spasavanja Srbije raspisala je konkurs za sve koji žele da budu deo GSS-a.

Ulazna testiranja za Osnovni kurs Gorske službe spasavanja Srbije održaće se u septembru tokom tri vikenda u 13 termina u Zaječaru, Beogradu, Boru, Kruševcu, Nišu, Vladičinom Hanu, Novom Sadu, Užicu, Kragujevcu, Raški i Pirotu.

Testiranje u Zaječaru biće organizovano u nedelju, 10. septembra na Popovoj plaži, saopštili su iz GSS-a.

U Gorskoj službi spasavanja navode da će u nedelju 17. septembra, svim kandidatima biti poslat mail sa uputstvom za on-line popunjavanje psihološkog testa.

” Odgovorima na pitanja treba pristupiti pažljivo i odgovorno.

Test je neophodno popuniti najkasnije do utorka, 19. septembra u 17h.

Ukoliko ne popunite test, smatraće se da ste odustali od kandidature za ovogodišnji kurs.

Imena ljudi koji su na osnovu rezultata uvodnih testiranja i drugih navedenih kriterijuma ušli u uži izbor kandidata za učešće na ovogodišnjem kursu, biće objavljeni na sajtu GSS-a u sredu, 27. septembra 2017. do 20 sati”, navodi se u saopštenju.

Razgovor sa kandidatima koji su ušli u uži izbor biće obavljen u Beogradu, u subotu 7. oktobra 2017. godine (mesto i vreme biće naknadno objavljeni).

Za taj dan nisu pokriveni troškovi hrane, kao ni prevoza do/iz Beograda.

Nakon razgovora sa kandidatima biće poznat konačan spisak učesnika ovogodišnjeg kursa, nakon čega kurs i zvanično počinje uvodnim predavanjima (aktivnosti za taj dan će okvirno biti završene do 18h).

” Broj polaznika ovogodišnjeg kursa je 40. Zbog eventualnih odustajanja, biće izabrano 5 zamena. Budite pripremljeni da bez obzira što ste pozvani na razgovor, ne znači da ćete sigurno biti odabrani da pohađate kurs”, navode u GSS-u.

Cena kursa je 280 evra (u 2 rate)-dinamika plaćanja će biti izložena kandidatima koji uđu u uži izbor, navode u GSS-u.

Dodaj komentar