fbpx

Poslovni izazov za srednjoškolce Istočne Srbije

Preporuka:

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 5. decembar 2019. godine

Mesec je u znaku Riba i danas sve do večeri, te je i ovaj dan predviđen za lagani ritam,...

Dobrotvorni bazar u zaječarskom Omladinskom centru

Fondacija Iskorak i Omladinski centar Zaječar organizuju dobrotvorni bazar, u nedelju, 8. decembra u prostorijama Omladinskog centra. Sva novčana sredstva...

Dnevni horoskop za UTORAK – 10. decembar 2019. godine

Danas je pred nama jedan nadasve miran utorak, utisci od prethodnog dana još su tu, pa se budite s...
- Reklama -

Oko 70 srednjoškolaca iz Zaječara, Boljevca, Bora, Knjaževca, Majdanpeka i Sokobanje učestvovaće na Regionalnom takmičenju srednjoškolaca u preduzetničkim veštinama pod nazivom “Poslovni izazov“ koje će biti održano u hotelu „Srbija TIS“ u Zaječaru.

Cilj pomenutog takmičenja je da podstakne srednjoškolce da upotrebe svoje veštine na inovativan način kako bi unapredili preduzetnički duh i povećali svoje mogućnosti za zapošljavanje.

“ Takmičarima će biti postavljen „izazov“, odnosno zadatak koji predstavlja realan poslovni problem. Uz pomoć biznis mentora, timovi sastavljeni od učenika iz različitih škola osmišljavaće rešenje problema i kreirati biznis plan i prezentaciju koje će na kraju dana predstaviti članovima žirija i publici“, kaže Nenad Pantović.

Prema njegovim rečima, članovi tri prvoplasirana tima obezbediće mesto u Nacionalnom finalu koje će januar 2020. godine biti održano u Beogradu.

Pobednici na nacionalnom nivou učestvovaće na „Poslovnom izazovu zapadnog Balkana“ aprila 2020. godine u Zagrebu, zajedno sa vršnjacima iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

„Poslovni izazov“ u Zaječaru biće održan u sredu, 13. novembra u hotelu „Srbija TIS“.

Program takmičenja:

10.15 – 10.30        Zvanično otvaranje takmičenja i objavljivanje “izazova”
10.30 – 15.45        Rad učeničkih timova
16.00 – 17.45        Prezentacije učeničkih timova

17.45 – 18.30        Koktel za učesnike, goste i predstavnike medija
18.30 – 19.00        Proglašenje pobednika i dodela nagrada

„Poslovni izazov“ je pokrenut sa namerom da podstakne srednjoškolce da upotrebe svoje veštine na inovativan način kako bi unapredili svoj preduzetnički duh.

- Reklama -

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Humanitarni koncert grupe „Revolt“

Grupa "Revolt iz Zaječara organizuje humanitarni rock koncert "Srce za sve" 20. decembra. Prikupljena sredstva sa ovog koncerta biće namenjena...

„Hamlet u selu Mrduši Donjoj“ u zaječarskom teatru

Na sceni zaječarskog pozorišta, biće izvedana predstava "Hamlet u selu Mrduši Donjoj“ pozorišta Raša Plaović iz Uba. Reditelj predstave je Duško Ašković, koji istovremeno...

Dnevni horoskop za SREDU – 11. decembar 2019. godine

Ove srede neobična konjunkcija Venere i Saturna dovešće nas pred pomalo teške zadatke, jer kako uklopiti ljubav sa ograničenjima. Saturn je satkan od ozbiljnosti,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: