Društvo Izdvajamo

Pooštrene mere za prodavce na zaječarskim pijacama i u hali sireva

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Na osnovu Odluke o uvodjenju vanrednog stanja na teritoriji grada Zaječara, zakupcma tezgi – prodavcima na zelenim pijacama u gradu, robnoj pijaci i prodavcima u hali sireva od 17. marta JKP „Higijena „Zaječar izdala je naredbu da prilikom prodaje robe moraju OBAVEZNO koristi zaštitnu opremu (maske i rukavice).

Iz Javno komunalnog preduzeća „Higijena“ ističu da će prodavcima koji ne koriste zaštitnu opremu biti onemogućena prodaja, a isti će zbog nepoštovanja mera biti udaljeni sa prodajnih mesta i iz objekata prodaje.

Ujedno, zbog zabrane izlaska penzionerima i licima starijim od 65 godina, prodaja proizvoda i robe na pijacama i u hali sireva nije dozvoljena osobama starijim od 65 godina.

Za nepoštovanje ove naredbe od strane prodavaca biće primenjene sankcije  propisane uvođenjem vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije od strane nadležnih i ovlašćenih institucija, navode iz Policijske uprave Zaječar.

1 komentar

  • ovo za starije za prodaju nije mogao niko drugi da smisli do veliki naučnik boško ničić…ali ,oprosteno mu je..za to i ne treba imati mozga…borsko djubre..bracevacki ološ..indijski…

Dodaj komentar