Društvo

Polaganjem venaca obeležen Dan Policije u Zaječaru

Polaganjem venaca na spomenik stradalim policijskim službenicima ispred zgrade Policijske uprave u Zaječaru, obeležen je Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije.

Vence su položile delegacije Grada Zaječara i Opštine Knjaževac, na čelu sa gradonačelnikom Boškom Ničićem i predsednikom opštine Milanom Đokićem, kao i načelnik Policijske uprave Zaječar, predstavnici Nezavisnog sindikata policije, Srpskog sindikata policije, Udruženja veterana posebnih jedinica policije i delegacija Udruženja penzionera Ministarstva unutrašnjih poslova.

Pre polaganja venaca, još jednom su svi prisutni odali počast tragično nastradalom kolegi Ivanu Đurđevcu, koga je Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin posthumno odlikovao u okviru centralne manifestacije obeleževanja Dana ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije u Beogradu.

Obeležavanje slave MUP-a i Dana policije biće nastavljeno sutra na Trgu oslobođenja u Zaječaru, kada će građanima biti predstavljena vozila i oprema koju policija i vatrogasci koriste u svakodnevnom radu.

Ovaj događaj biće organizovan od 11 do 13 sati.

Dodaj komentar