fbpx

Pokloni iz Amerike za zaječarske volontere

Preporuka:

Damama na dar: Koncert „Lutajućih srca“ u Zaječaru

Niška legendarna grupa „Lutajuća srca“ iz Niša, nastupiće u pozorištu „Zoran Radmilović“ u Zaječaru, 5. marta 2020. godine. Popularna trojka...

Smena na čelu JKP „Timok – održavanje“

Na mestu v.d. direktora od 23. januara 2018. godine, kada je osnivano preduzeće JKP "Timok održavanje", već pune dve...

„Zaječarsko naselje Kotlujevac“ – istorija ispisana perom

Nakon što je sredinom marta 2018. godine dr Miodrag Velojić upravo u čitalištu Matične biblioteke Zaječarcima prezentovao priču o...
- Reklama -

Učenici VIII-2 zaječarske Osnovne škole „Ljuba Nešić“ koji su se pridružili inicijativi za razvoj empatije u okviru programa „Empatico“, dobili su poklone od drugara iz Amerike.

Petnaest učenika VIII – 2 koji pohađaju građansko vaspitanje, a učesnici su prošlogodišnjeg volonterskog programa širenja empatije Empatico, dobili su poklone u vidu majica i poslastica od učenika i nastavnice škole Đine Marčionde iz mesta Fond di Lak, država Viskonsin.

Volonterski rad predstavlja svesno poklanjanje vremena i energije za dobrobit drugih ljudi i zajednice, odnosno pojedinaca, društva, okruženja. Volonter može, bez ograničenja da bude svako. To su osobe koje po sopstvenom izboru i nahođenju, svesno i dobrovoljno pružaju direktnu neplaćenu uslugu jednoj ili više osobama sa kojima nisu u srodstvu.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: