Društvo

Počelo redovno jesenje obeležavanje saobraćajne signalizacije

JKP „Parkiranje, projektvoanje i nadzor“ započelo je redovno obeležavanje horizontalne i vertikalne saobraćajne signalizacije u širem centru grada, nakon što je signalizacija osvežena u zonama škola pre početka školske godine.

Prema rečima Dragana Manzalovića, stručnog saradnika za bezbednost saobraćaja u ovom preduzeću, obeležavanje je već završeno u nekim ulicama, a sve dok vremenski uslovi to dozvoljavaju, biće nastavljeno.

„Počeli smo sa redovnim jesenjim osvežavanjem saobraćajne signalizacije, a od pre mesec dana prvi put kao preduzeće radove izvodimo sami, bez podizvođača. Do sada smo završili obeležavanje u Požarevačkoj ulici i ulici Dobrivoja Radosavljevića Bobija u naselju „Ključ“, u ulici Svetozara Markovića, u zonama škole osvežena je i horizontalna i vertikalna signalizacija, a danas smo počeli radove i u ulici Ljube Nešića. Plan je da u nekom skorijem periodu završimo centar grada, a onda nastavimo i sa perifernim delovima“, rekao je Manzalović.

On je istakao da im vremenski uslovi za sada idu na ruku, ali da se zbog nešto nižih temperatura ne može raditi u popodnevnim časovima.

„Sve dok to vreme dozvoljava, a prema prognozama će nam ići na ruku, nastavićemo sa radovima u centru, a nakon toga i u drugim delovima grada, kako bi signalizacija bila na najvišem mogućem nivou“, zaključio je Manzalović.

Dodaj komentar