fbpx
Glas Paraćina

Počela rekonstrukcija Doma kulture u Drenovcu (FOTO)

U selu Drenovac kod Paraćina započeti su radovi na unutrašnjem uređenju Doma kulture, a njima su prethodili radovi na kompletnom uređenju krovne konstrukcije.

Prema najavama predsednika opštine Paraćin saše Paunovića, na rodost svih meštana ovog proleća seoski Dom kulture u Drenovcu će posle 2 decenije ponovo biti vraćen u funkciju.

“ Kako je i obećano u toku su unutrašnji radovi u velikoj sali Doma kulture u Drenovcu, a prethodno je obavljena rekonstrukcija krova. Objekat će ove godine posle dvadesetak godina ponovo biti u funkciji“, istakao je Paunović

Inače pomenuti Dom kulture poslednji put je rekonstruisan oktobra 2015. godine, kada je urađen novi urbanistički plan i srušeni stari objekti u okolini.

FOTO: infocentrala.rs

Rekonstrukcija Doma kulture godinama je jedan od zahteva meštana na zborovima, pre svega zbog brojnog i uspešnog folklornog društva koje nema prostor za nastupe i organizaciju manifestacija.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Glas Paraćina“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Paraćin. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Dodaj komentar