fbpx

Počela rekonstrukcija Doma kulture u Drenovcu (FOTO)

Preporuka:

Ničić: Epidemiološka situacija po pitanju korona virusa nije uopšte sjajna na našoj teritoriji

Komandant Štaba za vanredne situacije i gradonačelnik Zaječara Boško Ničić upozorio je na svom FB profilu da epidemiološka situacija,...

Da li sneg utiče na zaustavljanje ili širenje zaraze korona virusom?

Sneg inače pomaže da se vazduh očisti od zagađenja. Pahulja se stvori kada se kapljica vode zamrzne u vazduhu....

Raspored TV nastave za učenike osnovnih škola (30. mart – 3. april 2020)

TV nastava za učenike osnovnih škola biće organizovana radnim danima na kanalima RTS 2 i RTS 3, a ovde...
- Reklama -

U selu Drenovac kod Paraćina započeti su radovi na unutrašnjem uređenju Doma kulture, a njima su prethodili radovi na kompletnom uređenju krovne konstrukcije.

Prema najavama predsednika opštine Paraćin saše Paunovića, na rodost svih meštana ovog proleća seoski Dom kulture u Drenovcu će posle 2 decenije ponovo biti vraćen u funkciju.

“ Kako je i obećano u toku su unutrašnji radovi u velikoj sali Doma kulture u Drenovcu, a prethodno je obavljena rekonstrukcija krova. Objekat će ove godine posle dvadesetak godina ponovo biti u funkciji“, istakao je Paunović

Inače pomenuti Dom kulture poslednji put je rekonstruisan oktobra 2015. godine, kada je urađen novi urbanistički plan i srušeni stari objekti u okolini.

FOTO: infocentrala.rs

Rekonstrukcija Doma kulture godinama je jedan od zahteva meštana na zborovima, pre svega zbog brojnog i uspešnog folklornog društva koje nema prostor za nastupe i organizaciju manifestacija.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Glas Paraćina“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta opštine Paraćin. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: