fbpx

Počela otpuštanja u Gradskoj upravi! Zankov: Svi će biti nezadovoljni!

Preporuka:

Moleban za spas srpskih svetinja u Crnoj Gori održan i u Zaječaru (VIDEO)

U Sabornom hramu Rođenja Presvete Bogorodice u Zaječaru večeras se na molebanu okupio veliki broj Zaječaraca koji su došli...

Dnevni horoskop za ČETVRTAK – 16. januar 2020. godine

Jedan lep sekstil Venere i Urana ovog četvrtka nam donosi obilje uzbudljivih mogućnosti. Vreme je da prodrmate monotoniju i...

„Svetosavsko zvonce“ podelilo poklone zaječarskim mališanima

Časopis Srpske Pravoslvne Crkve "Svetosavsko zvonce" obradovao je svetonikolajevskim paketićima više od 400 dece, među kojima i decu iz...
- Reklama -

99. sednica Skupštine grada Zaječara, sazvana po hitnom postupku, održana je sinoć odmah nakon 98. na kojoj je Stefan Zankov izabran za predsednika Skupštine grada.

Na 99. sendici odbornici su razrešili dužnosti tri člana gradskog veća. Na predlog gradonačelnika, članovi Gradskog veća Maja Miletić, Lazar Ružić i Aleksandar Milivojević razrešeni su sa tih funkcija.

Protiv ovakvog načina razrešenja članova Gradskog veća izjasnio se odbornik Nenad Ristović (LDP).

Prema rečima gradonačelnika Velimira Ognjenovića ova otpuštanja nisu jedina.
Danas je otpušteno 11 radnika Gradske uprave, među kojima i dosadašnji pomoćnik gradonačelnika Srđan Marjanović iz Bora.
-Svim silama trudićemo se da zastupamo politiku Vlade i premijera Aleksandra Vučića, rekao je Ognjenović.

Ognjenović je sinoć rekao i da se priprema novi budžet, koji ne sme preći iznos od milijardu i devetsto pedeset miliona dinara.
– U narenoj godini moraće dobro da se „stegne kaiš“, kaže Ognjenović, ali i najavljuje nove investicije.
– Sledeće godine, odnosno do prvog maja biće završena kompletna dokumentacija za Deponiju Halovo, Nikolić prevoz planira izgradnju autobuske stanice kod nekadašnje Timočanke, u planu je i otvaranje Knez petrol benzinske stanice, očekuje se dolazak nemačkog LIDL-a, kao i izgradnja vetroparka na potezu Vrška čuka, najavio je Ognjenović.
Poverenik SNS-a u Zaječaru Vladan Paunović rekao je sinoć novinarima da je Srpska napredna stranka ovog puta pokazala izuzetnu sigurnost i snagu da izađe na kraj sa svim izazovima koji stoje pred njom i zahvalio se koalicionim partnerima na iskazanom poverenju.

-Grad Zaječar ušao je u realizaciju racionalizacije, a već naredne nedelje biće uručeni otkazi sledećoj grupi funkcionera, najavio je Stefan Zankov na pres konferenciji održanoj nakon sednice Skupštine grada.

Kada je reč o finansijskoj situaciji, Zankov kaže da je znao da je situacija teška, ali i navodi da je teža nego što je mislio. „Biće svi nezadovoljni, jer će rezovi biti bolni, a mere štednje drastične“, najavio je Zankov.

Izvor: radiomagnum.rs

- Reklama -

6 KOMENTARA

  1. Zasto nije smenjen Dušan Firović? Agencija za Borbu protiv korupcije dala nalog za smenu Fire zbog sukoba interesa.
    Koju školu imaju pomoćnici gradonačenika kao i sam gradonačelnik? SREDNJU (Velja, Milko, Suzana). Šta će da se uradi sa pomoćnikom gradonačelnika za obrazovanje (Vlajče pop)? Možda treba da se uradi rokada da Tanja Jovanović postane pomoćnik gradonačenika za obrazovanje. Nije uspela da bude inspektor, te joj treba pružiti šansu da bude pomoćnik gradonačelnika da se ne razočara u svoje stečeno znanje i stečene diplome.

  2. hajdemo malo i do poreske uprave..kako je drug karan..uvek je na pravom mestu..i kada je delio plate radnicima na ruke a posle im nosio mleveno meso da ne pricaju nikome..pa drug Jova poznati Grljanac..sta je sve taj covek radio i koliko je pare uzeo romima za svakakve papire..pa njegova devojcica vesna…pela se na tribine sa boskom…

  3. Treba ocistiti pod hitno Karana i sve Niciceve i Mirkoviceve du.e uvlakace,jer ce inace biti po onoj narodnoj – dzaba bilo krecenje.

  4. Smena cele garniture! Zaječar sa novoizabranim predsednikom ,može da krene napred samo ukoliko PREDSEDNIK IMA SMELOSTI I HRABROSTI da smeni Firu, Vlajka, Trailovića, Gordanu, Mladenovića….Onda mu možemo dati poverenje i verovati. Ovako NIŠTA!

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

U ponedeljak pola sata bez struje nekoliko ulica u Zaječaru

U ponedeljak, 20. januara zbog radova na mreži bez napajanja električnom energijombiće stanovnici nekoliko ulica u Zaječaru: Negotinska Niška Dunavska, Sremska Kosovska 12A Ivana...

Ima li nade za Zaječar: Sve manje ljudi, sve više praznih lokala

Poznato je da Srbija svake godine zbog negativne stope nataliteta izgubi oko 40.000 stanovnika, dakle jedan grad veličine Zaječara. Prema nekim procenama do 2060....
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: