fbpx
Društvo

Pobuna u zaječarskom zatvoru zbog Rajkovića!

Foto: MONDO, Goran Sivački

Osumnjičeni Vladica Rajković koji je silovao i ubio trogodišnju A.S. smešten je u zaječarski zatvor i nalazi se u samici. U zatvoru bezbednost podignuta na viši nivo.

Tamo je preksinoć izbila pobuna robijaša kada se pročulo da stiže Vladica. Kako piše Informer, zatvorenici su pretili zbog njegovog dolaska, pa je smešten u samicu i pod strogim je nadzorom čuvara.

Izvor, koji je jedan od čuvara, kaže da se vest o dolasku Rajkovića brzo proširila među zatvorenicima.

“Svi su odmah počeli da viču… Neki su čak i zahtevali da Vladicu smeste u njihovu ćeliju da mu oni prirede ‘dobrodošlicu’. Lupali su i vikali da će ga silovati… Situacija je bila veoma napeta i mere bezbednosti su bile na najvišem nivou”, rekao je izvor “Informera”.

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija nisu komentarisali ove navode, ali su potvrdili da je Rajković sam u ćeliji i da je pod 24-časovnim nadzorom stražara.

Odmah po dolasku u zatvorsku jedinicu obavljen je prijem i lekarski pregled.

Rajković je miran, normalno jede, spava i pridržava se “kućnog reda”.

Za sada ne ide u šetnje iz bezbednosnih razloga. Kako mu niko od srodnika nije doneo odeću i sredstva za higijenu, Uprava mu je to obezbedila.

Devojčica A.S.  (3) iz zaječarskog sela Vratarnica silovana je 9. jula, pa ubijena pesnicama i kamenjem. Uhapšen je osumnjičeni za taj zločin koji je devojčicu odveo sa rođendana.

Izvor: mondo.rs

1 komentar

  • I treba da ga siluju danonocno !!! Rajkovic normalno jede? Po mom misljenju, on hranu ne bi trebalo da dobija.Pustite ga iz samice da dobije mrvicu onog sto zalsuzuje !!!

Dodaj komentar