fbpx

Paketići za učenike ŠOSO „Jelena Majstorović“

Preporuka:

Raspored TV nastave za učenike osnovnih škola (30. mart – 3. april 2020)

TV nastava za učenike osnovnih škola biće organizovana radnim danima na kanalima RTS 2 i RTS 3, a ovde...

NAJNOVIJI PRESEK: U Timočkoj Krajini 8 zaraženih i 1972 lica u samoizolaciji

Prema podacima sajta Kancelarije za IT i eUpravu Vlade Srbije na dan 29. mart u Timočkoj Krajini (Zaječarski i...

Poziv pčelarima iz Zaječara da doniraju med i rastvor propolisa za najstarije

Savez pčelarskih organizacija Srbije (SPOS) pokrenuo je akciju pod nazivom "Tegla meda za pomoć najstarijim sugrađanima u borbi protiv...
- Reklama -

Učenicima Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Mastorović“ u Zaječaru, podeljeni su novogodišnji paketići.

Srećni, nasmejani i veseli đaci ove škole dočekali su Deda Mraza i obradovali se novogodišnjim paketićima koje im je doneo. Uoči dodele, za njih je u pozorištu odigrana predstava „Šašava Novogodišnja bajka“.

Ove godine paketiće su obezbedili: II Mesna zajednica Kraljevica, Kompanija Dunav i dr. Lazar Jakimovski. Donatorima se zahvalila Snežana Zekavica, stručni saradnik pedagog u ovoj školi.

„Svi učenici naše škole, njih sedamdeset dvoje dobilo je paketiće. Zahvaljujem se svim donatorima u ime učenika, roditelja, kolektiva i u svoje lično ime što su pomogli da ulepšamo učenicima početak Nove godine. Takođe se zahvaljujem Narodnom pozorištu, Turističkoj organizaciji Grada i JP „Srbija šume“ Beograd, ŠG „Timočke šume“ Boljevac, u pomoći da novogodišnja čarolija zasija i u našoj Školi“.

Učenici ove škole učestvovaće na predstojećem Novogodišnjem bazaru koji će biti održan na zaječarskom skveru 26. 27. i 28. decembra. Na štandu će izložiti raznovrsne rukotvorine, poput ukrasa, čestitki, venčića, ramova za slike koje su pravili zajedno sa svojim nastavnicima. Učenički parlament će na svom sastanku odlučiti na koji način će prikupljeni novac od prodaje biti upotrebljen.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -   radenković    

Preporuka: