fbpx
Društvo

Paketići za učenike ŠOSO „Jelena Majstorović“

Učenicima Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Jelena Mastorović“ u Zaječaru, podeljeni su novogodišnji paketići.

Srećni, nasmejani i veseli đaci ove škole dočekali su Deda Mraza i obradovali se novogodišnjim paketićima koje im je doneo. Uoči dodele, za njih je u pozorištu odigrana predstava „Šašava Novogodišnja bajka“.

Ove godine paketiće su obezbedili: II Mesna zajednica Kraljevica, Kompanija Dunav i dr. Lazar Jakimovski. Donatorima se zahvalila Snežana Zekavica, stručni saradnik pedagog u ovoj školi.

„Svi učenici naše škole, njih sedamdeset dvoje dobilo je paketiće. Zahvaljujem se svim donatorima u ime učenika, roditelja, kolektiva i u svoje lično ime što su pomogli da ulepšamo učenicima početak Nove godine. Takođe se zahvaljujem Narodnom pozorištu, Turističkoj organizaciji Grada i JP „Srbija šume“ Beograd, ŠG „Timočke šume“ Boljevac, u pomoći da novogodišnja čarolija zasija i u našoj Školi“.

Učenici ove škole učestvovaće na predstojećem Novogodišnjem bazaru koji će biti održan na zaječarskom skveru 26. 27. i 28. decembra. Na štandu će izložiti raznovrsne rukotvorine, poput ukrasa, čestitki, venčića, ramova za slike koje su pravili zajedno sa svojim nastavnicima. Učenički parlament će na svom sastanku odlučiti na koji način će prikupljeni novac od prodaje biti upotrebljen.

Dodaj komentar