Društvo Politika

Otvorene nove prostorije GG „Možemo bolje“, Rašić: Pobeđujemo na narednim izborima!

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Grupa građana „Možemo bolje“ prigodnim koktelom i svirkom priredila je otvaranje nove kancelarije, kome je prisustvovalo preko 150 ljudi. Nova kancelarija nalazi na samom raskršću ulica 7. septembra i Timočke bune, na mestu bivšeg kafića Enigma.

Članovi grupe građana „Možemo bolje“ zahvalili su se prisutnima na podršci, a Dragana Rašić najavila je pobedu na narednim lokalnim izborima.

„Dragi moji saborci, veliko mi je zadovoljstvo i čast što smo večeras ovde u velikom broju u novim prostorijama grupe građana „Možemo bolje“. Kada smo krenuli u ovu priču nisam bila sigurna jesmo li ludi ili hrabri, ali sada definitivno, kada vas vidim u ovolikom broju i osećam podršku koju smo dobili, znam da je hrabrost odnela pobedu. Nastojimo da budemo sve bolji i veći, a ova žurka večeras samo je mali znak zahvalnosti za sve vas koji ste učestvovali što na lokalnim, što na parlamentarnim izborima. Mi smo rešeni da naredne lokalne izbore dobijemo! Rešili smo da dobijemo izbore i da ovaj grad dobije vlast kakvu zaslužuje, da brinemo o potrebama jedni drugih i da budemo odgovorni“, rekla je Rašić.

Odbornik ove grupe građana u gradskoj Skupštini, Miloš Stojadinović, istakao je da će nove prostorije poslužiti kao mesto okupljanja za sve one koji slično ili isto misle.

„Nemam mnogo da dodam nakon ovog Draganinog govora. Zahvalio bih se Miši, Aleksandri i Vladi, jer su nas ubedili, kada smo bili na korak od odustajanja od ove priče, da treba da idemo do kraja. Velika zahvalnosti i Demokratskoj stranci, sada i koaliciji „Zajedno“ koja je stala uz nas na prethodnim izborima. Bez svih njih ovo ne bi bilo moguće i puno mi je srce kada vidim ovoliki broj ljudi. Cilj je da ove prostorije budu mesto druženja, mesto okupljanja svih ljudi koji slično ili isto misle. Potrudićemo se da dovedemo i neke ljude koje niste imali prilike da vidite do sada u Zaječaru i mogu ekskluzivno da najavim da će sudija Miodrag Majić tokom jula doći upravo ovde na promociju svojih knjiga. Nadam se da sledeći put, na narednim lokalnim izborima oslobađamo naš grad i vraćamo ga Zaječarcima“, istakao je Stojadinović.

Koktelu je pristustvovalo preko 150 ljudi, među kojima je kao počasni gost bio i predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac.

Dodaj komentar