Društvo

Otvaranje nove „Robne pijace“ u narednih 15 dana u Zaječaru

FOTO: facebook.com/Boško Ničić
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić na svom fejsbuk profilu istakao je da se privodi kraju posao na otvaranju nove „Robne pijace“. Nova „Robna pijaca“, prema rečima gradonačelnika Ničića, nalaziće se na platou iznad javne garaže u Kursulinoj ulici, u Zaječaru.

„Robna pijaca“ će biti pod video nadzorom, a zakup će biti omogućen isključivo registrovanim STR i preduzetnicima. Buvljim pijacama i neregistrovanim prodavcima rad će biti onemogućen i sankcionisan.

„Zahvaljujući, bukvalno, danonoćnom radu preduzeća koje je dobilo posao izrade prodajnih štandova i radnicima JКP “Timok-održavanje”, privodi se kraju posao na otvaranju “Robne pijace” u Zaječaru na platou iznad javne garaže u Кursulinoj ulici. Sa 31 štandom (površine 7,5 m2) biće ovo sigurno jedna od najuređenijih robnih pijaca u Istočnoj Srbiji. Pijaca će biti pod dvadesetčetvoročasovnim video nadzorom, a radno vreme će biti od 6 do 17 sati. Zakup štandova biće omogućen isključivo registrovanim STR i preduzetnicima. Otvaranje pijace očekuje se u narednih 15 dana. Rad tzv. “buvljim pijacama” i neregistrovanim prodavcima biće onemogućen i sankcionisan“, naveo je Ničić.

FOTO: facebook.com/Boško Ničić

 

1 komentar

  • a sto ne kazes koje preduzeće radi na izradi komandante? mislis da se to ne zna !! ( ima li neki Perko ?)..opet malo mutljavine i namestanja. a sta ce da rade zimi ti prodavci? hoce da loze vatru gore? razmisljaj malo ..kad bi imao cime biloo bi dobro

Dodaj komentar