fbpx
Društvo

Otkazano disko veče u Omladinskom centru

Veče koktela, diska, vriske, plesnih ritmova i plesnih cipela i ‘aljina pod nazivom “Mile voli diskont” koje je večeras trebalo da bude održano u Omladinskom centru Zaječar otkazano je zbog pucanja cevi u ulici 7. septembar. Cev je međutim, kako saznajemo u Omladinskom centru, pukla još tokom dana, ali je i pored prijave kvara izostao dolazak ekipe JKP “Vodovoda”.

“Cev je pukla još danas i vode nemamo čitavo popodne. nakon što smo prijavili kvar, iz preduzeća Vodovod nam je rečeno da je dežurna ekipa umorna i da tim kvarom nije ugroženo mnogo ljudi.

Zbog toga smo primorani da večerašnje druženje pomerimo za sledeću subotu.

Izvinjavamo se svima koji su planirali da dođu”, kažu u Omladinskom centru.

Prema najavama dežurne ekipe JKP “Vodovod” Zaječar kvar će otkloniti tek sutra prepodne.

Podsećamo, večeras je u Omladinskom klubu na 3 plesna podijuma goste trebalo da zabavlja i 3 didžejeva (AjiraMarija ŽKV, Piksi i DJ iznenađenja).

1 komentar

  • tako se to radi u gradu zajecaru gde je lopovka banda na vlasti…a da je pukla cev kod njih???pa ovo je boškov čovek i samo se čeka dan kada će otpisati sve dugove gradske uprave..uostalom zbog toga je i smenjen prethodni.kao i zikić iz JKSP…čim ne slusas dobijas sut..ali doci ce i njemu i okolnoj bandi..ceka se trenutak..vrlo brzo!!!!!1

Dodaj komentar