Društvo Mladi su budućnost - Zaječar moj dom

OSNOVCI POKAZALI KREATIVNOST: Nagrađeni najuspešniji učenici na konkursu „Sneško Beli radost deli“ (VIDEO)

U Osnovnoj školi Ljuba Nešić danas su uručene diplome i nagrade najuspešnijim učenicima na novogodišnjem likovnom i literarnom konkursu “Sneško Beli radost deli“.

Od pedesetak radova, stručni žiri izabrao je one najbolje koji su izloženi u holu škole. Svega ima, raznih crteža, pesmica, pa do sneškića pravljenih od povrća, papira, plastičnih čaša…

snesko-belic

„Naš školski konkurs na temu “Sneško Beli radost deli“ podrazumevao je likovni i literarni konkurs, ali i izradu sneškića od raznoraznih materijala. Komisija je bila na velikoj muci, obzirom da je bilo puno radova, negde oko pedesetak sneškića napravljenih od različitih materijala. Odabrali smo puno radova koje smo nagradili, a ostali su pohvaljeni jer zaista uložen je veliki trud što roditelja što i same dece“, istakla je Vela Stanković, učiteljica OŠ „Ljuba Nešić“ i predsednik žirija.

diplome-ljuba-nesic

Pored mnogobrojnih priredbi i predstava koje učenici zajedno sa svojim učiteljima i nastavnicima realizuju u okviru svojih odeljenja, u četvrtak, 29. decembra, u holu škole, biće organizovana i tradicionalna prodajna izložba novogodišnjih čestitki i ukrasa.

Napomena: Ovaj medijski sadržaj realizuje se u okviru projekta „Mladi su budućnost – Zaječar moj dom“ koji je sufinansiran sredstvima iz budžeta grada Zaječara. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Dodaj komentar