Društvo

Opozicija: Pripadnici policije od jutros upozoravaju organizatore protesta

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Putem društvenih mreža predstavnici opozicije i aktivisti izveštavaju o posetama pripadnika policije. Pripadnici policije posetili su i odbornike opozicije u Zaječaru.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, prema tvrdnjama predstavnika opozicije iz svih krajeva Srbije, od ranih jutarnjih časova obilaze i upozoravaju da je blokiranje saobraćajnica kažnjivo po zakonu, kao i održavanje neprijavljenih skupova.

Kako saznaje portal „Glaa Zaječara“ pripadnici Policijske uprave Zaječar obišli su odbornike Draganu Rašić i Miloša Stojadinovića i kako saznajemo, uputili upozorenje za ponašanje i odgovornost na predstojećem skupu.

Putem društvene mreže „Tviter“ objavljen je i video snimak pripadnika Ministastva unutrašnjih poslova koji su jutros posetili više građana i upozorili ih na odgovornost i ponašanje povodom najavljenih skupova.

Podsećamo, u Timočkoj  krajini najavljeno je nekoliko lokacija gde će se održati mirni protesti. Jedna od lokacija gde će se građani okupiti je magistralni put Zaječar – Paraćin kod motela „Balašević“.

izvor: glas-zajecara.com

Dodaj komentar