fbpx

OPASNOST U CENTRU ZAJEČARA! Raspada se zgrada, otpadaju fasadne ploče! (VIDEO)

Preporuka:

Oblačno i hladnije, temperatura oko 5 stepeni

Danas će u Srbiji biti oblačno i hladnije, u brdsko-planinskim predelima sa snegom, a najviše temperature će se kretati...

Pretežno sunčan decembarski dan

U Srbiji će ujutru u većini krajeva, a u nižim predelima i pre podne, biti maglovito, a tokom dana...

Dnevni horoskop za UTORAK – 10. decembar 2019. godine

Danas je pred nama jedan nadasve miran utorak, utisci od prethodnog dana još su tu, pa se budite s...
- Reklama -

Paradoks ili ne, sa zgrade tik iznad lepo dizajniranog lokala u ulici Nikole Pašića u samom centru Zaječaru, počele su da otpadaju mermerne ploče, ugrožavajući tako bezbednost na hiljade građana koji tuda slučajno prolaze.

trake-1

I pored postavljene sigurnosne trake, Zaječarci su i dalje svesni opasnosti koja ih vreba.

zgrada-fasada

Sa ovim slučajem upoznati su i čelnici gradske Građevinske inspekcije, koji su do pronalaska rešenja, prostor obeležili sigurnosnom trakom i naložili predsednicima stanara oštećenih zgrada da problem u što kraćem roku prijave Javno komunalnom stambenom preduzeću.

trake-centar

Prema našim saznanjima prijava je stigla do nadležnih iz stambenog preduzeća, ali je problem nastao zbog nemogućnosti da pronađu vozilo sa korpom uz pomoć kojeg bi došli do kritičnih mesta na zgradi sa kojih otpadaju mermerne ploče.

Naime, vozilo koje je nekada imala Direkcija za izgradnju grada, sada nije u funkciji, a kako stambenom preduzeću takvo vozilo ni zaječarska Elektrodistribucija nije mogla pozajmiti, bili su prinuđeni da sačekaju da im vozilo pozajmi jedna firma iz Bora.

U telefonskom razgovoru nam je iz gradske Komunalne inspekcije potvrđeno da će problem biti rešen sutra.

Pogledajte prilog „Online televizije“:

- Reklama -

2 KOMENTARA

  1. A zasto bi uopste javno stambeno komunalno preduzece bilo u ma kakvoj obavezi da sanira ostecenja na zgradi koja je u vlasnistvu stanara te zgrade ??? Ako su umeli predmetne stanove da „otkupe“ za par desetina maraka onda imaju i obavezu da odrzavaju zgradu kako iznutra tako i spolja !!! Problem je potrebno resiti HITNO sa naznakom ODMAH !!!, o trosku vlasnika.

  2. A sta zamisljate? Da se mi veremo po terasama i popravljamo kako (ne)umemo? Kao neko ko zivi u tim zgradama, nemam nista protiv da platim da to neko sredi.

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

Bez vode deo Kotlujevca

Zbog ugradnje ventila u školi Hajduk Veljko, bez vode će biti stanovnici sledećih ulica: -Dobrivoje Radosavljević Bobi -Knjaževačka -Kotorska -deo Ljubljanske Vode neće biti do 16 časova.

Oblačno sa kišom

U Srbiji ujutru oblačno vreme, mestimično sa slabom kišom. Tokom dana umereno oblačno i suvo, uveče na zapadu, a tokom noći i u ostalim...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: