fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Društvo

Online savetovalište: U petak na vaša pitanja odgovara dr Sanela Radisavljević

foto: zajecar.info

PREDIZBORNI MARKETING

Na sajtu www.onlinesavetovaliste.rs možete potpuno anonimno postaviti pitanje i dobiti odgovor od stručnjaka iz raznih oblasti. Ovog petka, na vaša pitanja odgovaraće dr Sanela Radisavljević, specijalistkinja urgentne medicine.

Kancelarija za mlade grada Zaječara nedavno je pokrenula je projekat „Otvorena vrata iza zatvorenih vrata“, u okviru koga je predviđeno pokretanje online savetovališta koje je potpuno besplatno za sve građane kojima je potrebna pomoć. Možete potpuno anonimno postaviti pitanje i dobiti odgovore od stručnjaka iz raznih oblasti.

U petak 20. novembra 2020. na vaša pitanja, koja možete postaviti na sajtu www.onlinesavetovaliste.rs, odgovaraće dr Sanela Radisavljević, specijalistkinja urgentne medicine. Ukoliko imate bilo kakav zdravstveni problem, nedoumicu ili biste voleli da dobijete savet lekara, od 19 do 20 časova, sa vama je dr Sanela Radisavljević.

FOTO: facebook.com

Ovaj sajt je centralizovano mesto za koje je potrebna samo internet konekcija, bez otkrivanja identiteta.

Projekat „Otvorena vrata iza zatvorenih vrata“ ne umanjuje važnost zvaničnih institucija, niti isključuje njihov rad, naprotiv, on samo spaja, umrežava i posreduje u komunikaciji između pripadnika institucija i osoba sa problemima.

Online savetovalište www.onlinesavetovaliste.rs je sajt koji je nastao iz projekta „Otvorena vrata iza zatvorenih vrata“, a koji se realizuje u okviru programa „Podrška Vlade Švajcarske razvoju opština kroz unapređenje dobrog upravljanja i socijalne uključenosti – Swiss PRO”, koji podržava Vlada Švajcarske u saradnji sa Vladom Srbije, a sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) u partnerstvu sa Stalnom konferencijom gradova i opština (SKGO).

Grad Zaječar je isključivo odgovoran za sadržaj na sajtu, koji ne predstavlja nužno stavove Vlade Švajcarske i Vlade Srbije.

Izvor: Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj grada Zajecara

Dodaj komentar