fbpx
Politika

Održan peti protest “1 od 5 miliona” u Knjaževcu

FOTO: zajecaronline.com

Peti protest “1 od 5 miliona” održan je u Knjaževcu. Prisutnima su se ovog četvrtka obratili Milojko Pantić i Srđan Milivojević.

“Radi se o tome da Srbija nije više država. To je okupirana zarobljena zemlja, a zarobili su je gori od najgorih, jer samo oni koji su na vlasti gaze Ustav i rade sve protivzakonito: lažu, kradu i falsifikuju diplome i nazivaju sebe političarima. Civilizovane države imaju zakon, a u Srbiji postoji samo jedan zakon, a to je volja jednog čoveka, prema svih pet miliona“, rekao je između ostalog Milojko Pantić, novinar i sportski komentator.

Milojko Pantić; FOTO: zajecaronline.com

“Kako je moguće da u ovoj zemlji kriminal bude dobro organizovan, a država tako ne organizovana? Ovde se sve svodi na novac i konfiskaciju protivpravno stečene imovine”, kaže Srđan Milivojević.

Na ovom protestu iznet je zahtev da ostavke podnesu predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Skupštine Republike Srbije Maja Gojković i ministarka Zorana Mihajlović, kao i da se obezbede fer izbori i slobodni mediji. Takođe, protestanti su zahtevali da ostavku podnese i predsednik knjaževačke opštine i da se prestane sa zastrašivanjem zaposlenih u javnim preduzećima.

Sledeći protest u Knjaževcu zakazan je za naredni četvrtak, od 18 sati.

 

Dodaj komentar