Društvo

Od danas naplata parkiranja u ulicama koje gravitiraju ka vašarištu

foto: radiomagnum.rs

I ovog jula u Zaječaru se održava letnji vašar.

Iz Javnog komunalnog preduzeća „Zaječarparking“ obaveštavaju da se od danas vrši i naplata parkiranja na sezonskom parkiralištu u ulici 7. septembra, kao i u ulicama koje gravitiraju ka vašarištu.

Prema rečima direktora JKP „Zaječarparking”, Nenada Vasilijevića počev od danas, 18. jula, zaposleni u ovom preduzeću vršiće naplatu parkiranja u ulicama koje gravitiraju ka vašarištu.

“Naplata sezonskog parkirališta kod vašarišta počinje danas i trajaće do subote, 23. jula, a naplata će se obavljati od 7 do 21 sat”, kaže Vasilijević i objašnjava:

„Uplata se može izvršiti SMS-om na broj 9192 za satnu parking kartu, po ceni od 35,00 po započetom satu, i na broj 9193 za celodnevnevno parkiranje po ceni od 100,00 dinara. Osim toga karte se mogu kupiti i kod naših kontrolora, u zatvorenim parkiralištima kod Maxija i Interexa, kao i na kiosku kod Centrotekstila“.

Od nedavno se u Zaječaru za vozila stranih državljana koriste lisice.

„Lisice se koriste za vozila sa stranim registarskim tablicama, a koja nisu platila parkiranje. Ranije smno ta vozila odmah odnosili paukom, sada im prvo stavljamo lisice, a na kraju radnog dana mogu biti odneta i paukom“, navodi Vasilijević.

Izvor: radiomagnum.rs

Dodaj komentar