Društvo Servisne informacije

Obustava saobraćaja zbog defilea maturanata Medicinske škole

FOTO: zajecaronline.com

Obustava saobraćaja u Zaječaru zbog defilea maturanata

U petak 14. juna 2024. godine, u periodu od 18:30 do 19:15 časova, najavljena je privremena obustava saobraćaja za sve vrste vozila u sledećim ulicama: u ul. Kneginje Ljubice – raskrsnici ul. Svetozara Markovića i ul. Timočke bune (kod Pozorišta), ul. Timočke bune (pešačka zona) do izlaza na ul. Nikole Pašića (kod Crkve), dohotela „Srbija Tis“ u Zaječaru.

Kako se navodi u saopštenju, saobraćaj će biti obustavljen radi svečanog defilea maturanata Medicinske škole u Zaječaru, povodom održavanja maturske zabave. Ovaj događaj je važan za maturante i njihove porodice, jer označava završetak jednog poglavlja i početak novog u njihovim životima.

Detalji i saveti za vozače

Molimo sve vozače da planiraju alternativne rute tokom ovog perioda i da prate uputstva saobraćajne policije kako bi se izbegle gužve i zastoje.

U vreme dok traje privremena obustava, saobraćaj će se usmeriti okolnim ulicama, što će biti obeleženo saobraćajnim znacima.

Značaj događaja

Defile maturanata je tradicionalan događaj koji se svake godine održava u čast maturanata Medicinske škole u Zaječaru, ali i svih ostalih srednjih škola. Ova svečanost predstavlja priliku za maturante da proslave svoj uspeh zajedno sa porodicom i prijateljima. Pored toga, ovo je i prilika za grad Zaječar da pokaže svoju podršku mladim ljudima koji su budućnost naše zajednice.

Podsećamo, maturanti su u utorak na Trgu oslobođenja odigrali tradicionalni “Maturantski ples“.

Za najnovije informacije o saobraćaju i obustavama, pratite naš sajt i društvene mreže.

ZaječarOnline/O.B.

Dodaj komentar