fbpx

Novo drveće nabavljeno još pre sastanka sa stanarima ulice Ivana Milutinovića

Preporuka:

Iva Maletić osvojila bronzu na atletskom takmičenju u Sloveniji

Zaječarka Iva Maletić osvojila je treće mesto u srednjeprugaškoj disciplini-trka na 1500m na mitingu održanom u Sloveniji. Šesnaestogodišnjakinja koja se...

Čitaoci sami uređuju novinu – to je tajna uspeha Zaječarskih VESTI

Samo dva meseca nakon izlaska prvog broja, Zaječarske VESTI osvojile su simpatije velikog broja čitalaca. Ljudi su prepoznali da...

Bogat filmski vikend u Centru za kulturu u Kotlujevcu

Ljubitelje sedme umetnosti očekuje bogat filmski vikend u Centru za kulturu u Kotlujevcu. Filmski hit "Sluga", sa Milošem Bikovićem u...
- Reklama -  

Sastanak sa stanarima ulice Ivana Milutinovića u Zaječaru na kome je trebalo da se razmatra pitanje da li će drvored lipa u pomenutoj ulici biti posečen ili ne, održan je 25. oktobra u sali Gradske uprave. I pored uveravanja gradonačelnika Zaječara Boška Ničića da će svaka lipa koja može biti sačuvana i ostati, građani su bili skeprični, jer im kako su izjavili stav gradonačelnika prilikom sastanka nije ulivao nadu da „stvar“ već nije unapred završena i da su građani samo pozvani da budu stavljeni pred „svršen čin“.

O tome kako ističu svedoči i postupak javne nabavke koji je Javno komunalno preduzeće „Timok održavanje“ pokrenulo 10. oktobra 2019. godine.

 

 

Proces pomenute javne nabavke drvenastih i žbunastih sadnica završeno je još 22. oktobra (tri dana pre održavanja sastanka sa stanarima) i ugovor je dodeljen ponuđaču „Bio Jela“ d.o.o. iz Velikog Šiljegovca u vrednosti od 437.372 dinara sa PDV-om.

Predmet javne nabavke bila su 238 stabala listopadnog drveća, oko 80 stabla četinara preko, 600 sadnica ukrasnog šiblja, stotinak perena i oko 130 komada ukrasnih trava.

Podsećamo, pomenute drvenaste i žbunaste biljke bića iskorišćene za ozelenjavanje ulica u Zaječaru koje će biti rekonstruisane.

- Reklama -

4 KOMENTARA

  1. a evo jutros 08.11.2019.godine opet se na GRADSKOJ HUMCI vadi staro cvece i sadi novo!!da li se to sprema SAHRANA GRADA..??? vreme je!! boško je sve spremio na vreme da bude veličanstveno..mozda i vatromet….

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -
- Reklama -radenković

Najnovije

„Svetosavska akademija“ 27. januara u zaječarskom pozorištu

U sali Narodnog pozorišta Timočke Krajine „Zoran Radmilović“ u Zaječaru u ponedeljak, 27. januara biće održana Svetosavska akademija. Početak akademije zakazan je za 19 sati,...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: