Društvo Izdvajamo

Nova „turistička ponuda“ u Gamzigradskoj Banji – uz obrok i poziv na Vučićev miting

Pacijenti u specijalnoj bolnici za rehabilitaciju „Gamzigrad“, danas su uz obroke imali serviranu i novu „turističku ponudu“ – odlazak na Vučićev miting koji će se u Zaječaru održati u subotu 15. juna.

Pacijent iz Bora, očigledno nezadovoljan ovom „ponudom“ u restoranu jedne zdravstvene ustanove, postavio je foto dokaz na svom fejsbuk profilu.

Uz nezaobilaznu Vučićevu sliku na „meniju“ je bio i flajer skromne crno bele štampe, sa vidno lošom završnom obradom ali vrlo značajnim obaveštenjem da zainteresovani pacijenti mogu da se prijave na recepciji i besplatno prisustvuju dočeku predsednika države Aleksandra Vučića u Zaječaru.

Kako stoji u obaveštenju Gradska uprava Zaječar je obezbedila besplatan prevoz a polazak je iz Gamzigradske Banje u 16h.

Previše je rano oceniti koliko će ova nova „turistička ponuda“ doneti novih gostiju Gamzigradskoj banji ali je svakako sigurno da se lokalnom funkcioneru Srpske napredne stranke i direktoru Specijalne bolnice Radetu Kostiću smeška bar još jedan mandat, na čelu ove ustanove, jer što bi neki zli jezici u šali rekli, rano je za penziju, pa još ni praunuke nije zaposlio u Banji…

4 komentara

Dodaj komentar