fbpx
Društvo

NOVA RUBRIKA – ISTRAŽUJEMO ZA VAS! Pitajte šta vas interesuje, predložite temu….

NOVA RUBRIKA NA PORTALU ZAJEČAR ONLINE – ISTRAŽUJEMO ZA VAS!

Postoji dosta tema o kojima građani Zaječara nisu dovoljno ili adekvatno informisani. Poučeni iskustvom iz dosadašnjeg rada gde su obični građani svojom inicijativom ili predlogom doprineli da se o nekim temama javnost bolje upozna redakcija portala Zaječar Online donela je odluku da otvorimo novu rubriku pod nazivom ISTRAŽUJEMO ZA VAS!

Ukoliko ste uočili konkretan problem ili imate pitanje ili predlog za neku instituciju ili državni organ kao i za pojedinca koji je na javnoj funkciji naš portal pokušaće da konkretnu temu ili problem istraži i javnost obavesti o svim relevantnim činjenicama.

Kada je reč o pitanjima za one koji su na javnoj funkciji, kada se sakupi dovoljan broj pitanja, pokušaćemo da aktere pozovemo u studio i u ime građana postavimo pitanja u formi intervjua. 

 GRAĐANI ZAJEČARA IMAJU PRAVO DA BUDU OBJEKTIVNO INFORMISANI! 

Takođe, vrlo nam je važna povratna informacija, pa Vas molimo da odvojite par sekundi i date ocenu dosadašnjeg rada portala Zaječar Online:Da postavite pitanje, prijavite problem ili date neki predlog, popunite kontakt formular ispod:

    Vaše ime (obavezno)

    Vaša e-pošta (obavezno)

    Predmet

    Vaša poruka

    Dodaj komentar