GRADONAČELNIK NIČIĆ U MINISTARSTVU FINANSIJA: Moramo Zaječar izvući iz finansijke krize!

1

Danas je u Ministarstvu finansija Republike Srbije održan sastanak gradonačelnika Zaječara Boška Ničića i njegovih saradnika sa Ivicom Kojićem šefom kabineta predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i predstavnika iz Ministarstva finansija i Uprave za javni dug RS.

Grad Zaječar je u teškoj finansijskoj situaciji sa dugovanjima od oko 2 milijarde dinara.

Na radnom sastanku je najviše bilo reči o načinu prevazilaženja problema u kojima se grad Zaječar nalazi.

Gradonačelnik Ničić je u brojkama predstavio loše stanje finansija grada Zaječara i zatražio konkretnu pomoć ministarstva, da li u vidu reprogramiranja, dogovora sa Elektroprivredom prema kojoj su dugovanja i najveća, robnim rezervama.

,,Važno je iznaći neko rešenje, jer grad bez pomoći neće opstati. Biće teško“, rekao je Ničić na sastanku.

Šef kabineta predsednika gospodin Ivica Kojić i predstavnici iz ministarstva finansija i Uprave za javni dug pružili su ruku podrške gradu Zaječaru, svesni u kakvoj se teškoj situaciji nalazi i istakli da će u što kraćem vremenskom periodu razgovarati i sa predsednikom Srbije i budućom premijerkom kako bi našli najbolje rešenje za grad na Timoku.

1 KOMENTAR

  1. Zaječar iz krize neće uzvući ministarstvo za finansije.Trebalo je da ide u ministarstvo privrede ili ekonomije sa projektom kojim se prave pare.On je otišao u instituciju za gotov novac.“Tata daj pare“.I ja mogu da gradim i trošim tuđe pare,ali imam potomke koji su obavezi da nezarađeno vrate.Sva prethodna vlast,pa iova sadašnja,pričaju o tome šta su učinii za grad.Učinili ste i činite, kao i država,PROPAST!!!

POSTAVI KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here