fbpx
Društvo Izdvajamo

Ne propusite! Prvi razgovor za posao u Zaječaru

Nekima od nas je prvi razgovor za posao bio jako stresan i nismo imali koga da pitamo za savet. Iz tog razloga, Timočki omladinski centar organizuje „Realne susrete sa poslodavcima“ na kojima ćete imati priliku da se upoznate sa HR (Human Resources) stručnjacima iz poznatih kompanija i da baš od njih, koji su zaduženi za zapošljavanje novih radnika, dobijete savete kako da poboljšate vaš CV i motivaciono pismo, ali i kako da što bolje pokažete svoje kvalitete na intervjuu za posao.

” Ukoliko imate svoj CV i motivaciono pismo, možete nam poslati na konkurs@toc.rs do 15. oktobra (naslov mejla: Realni sureti), a mi ćemo proslediti našim HR stručnjacima koji će ih pregledati i dati vam sugestije kako da ih unapredite. Ukoliko nemate CV, možete da ga napravite za ovu priliku, a motivacino pismo napišite za vaš posao iz snova”, poručuju iz zaječarskog TOC-a.

Susret sa HR-ovima je zakazan 19. oktobra, u 11 časova u prijatnoj atmosferi prostora za Pomak u Zaječaru, kada će biti organizovani i  razgovori za posao.

Prijavljeni učesnici realnih susreta imaće priliku da vide kako izgleda prvi razgovor za posao i to sa HR stručnjacima iz kompanija HEINEKEN, VIP,  Manpower group-a.

Realni susreti sa poslodavcima se organizuju u okviru projekta „Osnaži se, pokreni se“ koji sprovodi Timočki Omladinski Centar, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije.

2 komentara

 • ima li mesta????
  ПОРОДИЧНО СТАБЛО – ГРАДСКА УПРАВА ЗАЈЕЧАР
  – БОШКО НИЧИЋ – Селена Ничић(статистика,дир.интерната) – таст (ЈКСП Зајечар) – бивша жена (завод за запошљавање)
  – МАРИНА МИЛИЋ – брат (заступник за експропријацију)- отац ( ЈКСП Зајечар)
  – МАРИНА СТЕФАНОВИЋ (начелник одељења за опште и наормативно правне послове) – Весна Стефановић (мајка) – Тамара Стефановић (сестра) – тетка (центар за социјални рад) – Ненад Стефановић – до јуче начелник сада пензионер
  – СРЂАН ГОЛУБОВИЋ (начелник урбанизма) – Виолета Голубовић (супруга)
  – МИЛАН СТАНКОВИЋ – Маја Станковић (супруга?-стамбено) – Весна Станковић (снаја за пољопривреду) – Елена Петровић (блиска пријатељица)
  – СУНЧИЦА ЛАЛИЋ СТОЈАНОВИЋ – Драган Стојановић (супруг) – Вице Лалић (брат) – Данијел Голубовић (кум) – Даница Нерадовић (пријатељица) – „Дубочанац“ (таст Вице Лалића)
  – ВЛАДИМИР ЂУРИЧИЋ (позориште) – Валентина Ђуричић (супруга- начелник финансија) – Марко Ђуричић (син-заменик секретара у скупштини града) – братанац Владимира
  (позоришт е) – Јелена Петровић (блиска пријатељица)
  – СРЂАН РУБЕЖИЋ (шеф протокола) – брат – Биљана Рубежић (жена брата)
  – СТАНИЋ БРАТИСЛАВ – Дијана Станић (супруга)
  – САША МАТИЈЕВИЋ (помоћник градоначелника) – Биљана Поповић (невенчана супруга) – Марија Матијевић (Петковић) (бивша супруга) – Игор Петковић (брат бивше жене) – жена Игора (инспекција)
  – ТАЊА АРАНЂЕЛОВИЋ (ЛЕР) – Ана Петковић (сестра – дир.Облутка)

 • Ima mesta na javnima radovima, mi bez posla da radimo za 18000 ceo mesec, da čistimo kanale i đubre po gradu.

Dodaj komentar