Društvo

NAVODNA MASOVNA TUČA! – Profesorka GIMNAZIJE osudila senzacionalistički egzibicionizam pojedinih medija!

dragana rašić
Snimak navodne „masovne tuče“ napravljen u dvorištu srednjoškolskog centra uznemirio je javnost kako u Zaječaru tako i širom Srbije. Međutim da se u stvari uopšte ne radi o tuči potvrdili su i akteri događaja o čemu smo pisali ovde: ĐACI IZ ZAJEČARA OGORČENI NA MEDIJE: Nismo se tukli, ovo je naša tradicija! 

Dragana Rašić, profesorka Sociologije iz zaječarske Gimnazije, na svom Facebook profilu oštro je osudila ovaj senzacionalistički egzibicionizam, obraćajući se novinarki Zamedie i T1 televizije, Ani Vojvodić.

Objavu prenosimo u celosti:

Gospođo Vojvodić, senzacionalistički egzibicionizam koji ste plasirali kroz vest o masovnoj tuči u srednjoškolskom centru, ravan je egzibicionizmu novinara početnika!

Podsećam, potrebno je proveriti snimak pre nego ga plasirati kao vest, ispitati situaciju od početka do kraja vodeći se izvorima sa obe strane… ali vi ste nastupili površno, i krajnje maliciozno jer ste zloupotrebili učenike škola, tu istu decu za čiju ste se bezbednost uplašili.

Pokazali su vam danas koliko su veliki, pokazali su vam koliko ste se ogrešili jer ste momačko grudvanje koje se, generacijama unazad, dogadja na tom istom dvorištu preinačili u divljanje huligana i na taj način im poslali nedvosmislenu poruku koliko vam je zapravo do njih stalo!

Uostalom, postavlja se pitanje, zašto niste odreagovali kao čovek, u krajnjoj liniji, pa pozvali policiju odmah tada na licu mesta kada ste shvatili da je „stvar izmakla kontroli“!?

Gospođo Vojvodić, u toj instituciji radi 150 odraslih ljudi, da li zaista verujete da je bilo potrebno da vi dođete da nam predočite kako se nama pred očima dešava nasilje! Jadno i bez trunke novinarske etike! Kao njihov profesor, ne dozvoljavam vam zloupotrebu dece!

dragana-rasic


Portal ZAJEČAR ONLINE najoštrije osuđuje ovu medijsku hajku na OMLADINU NAŠEG GRADA i sa ponosom ističemo da u svemu tome nismo učestvovali, iako smo snimke iz školskog dvorišta imali ali nam dodatna vidljivost po svaku cenu nije potrebna! 

HVALA ŠTO NAS PRATITE!

3 komentara

  • Da li je eksluziva…pustite decu da žive,manite se novinarskih patki,bolje se kandidujte za parove,gledajte sebe da li ste VI dorasli toj deci,šta njima ostaje Švica,Kanada,Novi Zeland,šta ste učinili da naša deca ostanu OVDE,kako VAS nije sramota da dirate dečije JAAAAA,i moje dete je u toj školi,ja nemam primedbe,odakle Vama pravo da ih dirate,da li su Vam deca odobrila da ih baš Vi branite,EXLUZIVA!

  • eh vojvodici vojvodici..ko vas je pustio ovde…strasno..bruka grada..eh vojvodici vojvodici..treba da vas je sramota…

Dodaj komentar