Društvo

Nastupom mališana iz predškolske ustanove „Đulići“ otvorena manifestacija „Izađi mi na teglu“

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Ovogodišnja tradicionalna manifestacija „Izađi mi na teglu“, takmičenje u kuvanju ajvara, otvorena je nastupom mališana iz predškolske ustanove „Đulići“, koji su zabavili mnogobrojne posetioce na gradskom skveru.

Sve prisutne pozdravila je Dragana Gogić-Rajković, direktorka Turističke organizacije Zaječar koja je takmičarima poželela sreću, a pre svega jedno lepo druženje.

„Turistička organizacije Zaječar tokom godine organizuje veliki broj manifestacija, ali ova za nas ima poseban značaj. Učestvovali smo u svih osam dosadašnjih sezona, a zadovoljstvo mi je što smo tu sa vama i deveti put. Želim da pozdravim sve posetioce, izlagače i takmičare i obavestim vas da smo za sve pripremili prigodne nagrade. Svaki štand koji bude privukao pažnju posetioca dobiće nagradu. Ova manifestacija daje mogućnost gradu Zaječaru da se na najbolji mogući način promoviše na finalnom takmičenju u oktobru. Hvala vam što ste danas ovde, uživajte i budite veseli“, rekla je Gogić-Rajković.

Ovo je deveta sezona karavana koji se uspešno održava u mnogobrojnim gradovima širom Srbije.

Priprema ajvara počela je već u 10 sati, a najbolje dve ekipe plasiraće se u veliko finale, koje će 8. oktobra biti održano u Beogradu.

Dodaj komentar