Društvo Izdvajamo

Narodna stranka: „SNS od Gitarijade pravi privatnu žurku, planirani događaj predstavlja parastos čuvenom festivalu“

Narodna stranka u Zaječaru izdala je saopštenje za javnost u kojem je oštro osudila ideju gradske vlasti da Gitarijadu obeleži na nepoznatoj lokaciji bez publike.

Saopštenje Narodne stranke u Zaječaru prenosimo u celosti:

Narodna stranka u Zaječaru, kao stranka odgovornih ljudi, smatra, da je normalno i razumno, zbog aktuelne epidemiološke situacije da se ovogodišnja Gitarijada ne održi, ali istovremeno smatra da je nenormalno i skroz nerazumno da se planira na nepoznatoj lokaciji, bez publike, uz vatromet o trošku građana Zaječara održavanje pomenute čuvene manifestacije, po kojoj je naš Grad poznat.

Naime, ta i takva namera antizaječarske, štetočinske gradske vlasti, predvođene SNS-om, na čelu sa odlazećim Gradonačelnikom, tim svojim performansom ustvari skrnavi ime naše čuvene Gitarijade, koju su pre više od pola veka pokrenuli naši čuveni zaječarski muzičari, i time, planirani događaj, zapravo, pretvara u svojevrsni parastos našoj Gitarijadi!!!

Međutim, ovakva nerazumna namera gradske vlasti, samo potvrđuje, da su čelnici Grada, predvođeni aktuelnim odlazećim Gradonačelnikom odavno izgubljeni u prostoru i vremenu, jer prvi čovek Grada ne razlikuje Kinu od Japana, baš kao što je ne tako davno pokazao da ne zna gde se geografski naš Zaječar nalazi, najavljujući da će Zaječar postati lider severno-istočne Srbije?!

Takođe, Narodna stranka postavlja pitanje čelnicima Grada, da li ovom i ovakvom „Gitarijadom“, zapravo, o trošku svih nas Zaječaraca samo za vas organizujete žurku na nepoznatoj lokaciji (verovatno u „MUZEJU ROKA“), uz bogat i skup vatromet, kao što ste samo za vas organizovali novogodišnji koncert Radeta Šerbedžije?

Dodaj komentar