Društvo

Najnoviji filmski hitovi i ovog vikenda u Kotlujevcu

U sali Centra za kulturu u Kotlujevcu će i predstojećeg vikenda biti prikazivani najnovij filmski hitovi.

Od danas pa sve do nedelje, od 18 časova, na programu će biti sinhronizovani film “Ružica i kamena trolica”.

Ružica je cvetna vila koja je uvek živela sama u svom grmu. Više od svega sanja da ima prijatelja, ali je previše uplašena da bi ikada napustila svoj grm i zato ga nikada nije pronašla. Međutim, porodica miševa koja živi ispod grma Ružica veruje da imaju rešenje. Gospodin i gospođa Maus žele da se Ružica uda za njihovog sina Karla. Iako ne želi da se uda za miša, kada joj zaprete da će se odseliti, ona oseća da mora da kaže “da” za brak. Na sreću, pre venčanja spašava je leptir Svila i njih dvoje brzo postaju prijatelji.

Sva tri dana, od 20 časova, biće prikazivan film “Jadna stvorenja”.

Od reditelja Jorgosa Lantimosa i producentkinje Eme Stoun dolazi neverovatna priča o fantastičnom napredku mlade žene, Bele Bakster (Stoun), koju briljantni naučnik, dr Godvin Bakster (Vilem Defo) ponovo vraća u život. Pod Bakterovom zaštitom, Bela je željna učenja. Međutim, zbog žudnje za svetom koji joj nedostaje, ona beži sa Dankanom Vederbernom (Mark Rufalo), uglađenim i razvratnim advokatom u vrtoglavu avanturu širom kontinenata. Oslobođena predrasuda svog vremena, Bela postaje nepokolebljiva u svojoj nameri da se zalaže za jednakost i slobodu.

Karte po ceni 350 dinara mogu biti kupljene na dan projekcija filmova na biletari Centra za kulturu u Kotlujevcu od 15 sati.

Dodaj komentar