fbpx
Politika

Pokret za Krajinu – ZA PRAVEDNU SRBIJU: Na snimku se jasno čuje da je ceo gradski aparat stavljen u službu kriminalaca na čijem je čelu Aleksandar Vučić.

Nakon pojavljivanja snimka na kome gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović od investitora „iznuđuje“ pare i posao za svog sina, to možete prčitati i pogledati ovde, reagovao je Pokret za Krajinu, bivšeg gradonačelnika Zaječara Boška Ničića i kandidata za poslanika na listi „ZA PRAVEDNU SRBIJU“. Saopštenje prenosimo u celosti: 

Saopštenje za javnost

Snimak koji se juče pojavio u javnosti, u kome je jedan od aktera Velimir Ognjenović – gradonačelnik grada Zaječara, nedvosmisleno potvrđuje njegovu umešanost u niz kriminalnih radnji na koje već duže vreme upozoravamo. Na snimku se jasno čuje da je ceo gradski aparat stavljen u službu kriminalaca na čijem je čelu Aleksandar Vučić.

Ognjenović, sa svojim pomoćnicima iz redova SNS-a, SPS-a, SDPS-a i ostalih stranaka vladajuće koalicije, već tri godine uništava grad Zaječar. Ovim činom grad Zaječar je još jednom osramoćen a bilo kakvim investitorima poslat signal da beže od grada u kome se traži,, reket,, da bi poslovali. Dugo stican ugled i poverenje invesritora, zbog čega smo dobijali međunarodna priznanja, bukvalno je bačen u blato ovim gestom Mirkovića, Velimira Ognjenovića i ostalih SNS funkcionera umešanih u ovu korupcionašku aferu.

Ovo samo potvrđuje da u jeku predizborne kampanje, ni prisustvo Uprave Kriminalističke Policije ( UKP) kao ni prisustvo UBPOK-a i DRI nisu nikakva prepreka za nesmetano obavljanje kriminalnih radnji. Fiktivna hapšenja i stotine miliona dinara proneverenih iz gradske kase, ukazuju da je sprega između gore pomenutih institucija kao i Tužilastva, sa akterima ove afere, veoma jaka ! Ostro osuđujemo i još jednom pozivamo i upozoravamo nadležne institucije da HITNO preduzmu mere, kako bi se stalo na put organizovanoj grupi kriminalaca !

Narednih dana organizovaćemo PROTESTE ispred Policijske Uprave i Tužilastva u Zaječaru !

ZA PRAVEDNU SRBIJU ! Pokret za Krajinu – Bosko Nicic

1 komentar

  • tako je boško…red je i tebe da uhapse kao i svu ostalu bagru u zaječaru..e pa da počnemo od tebe..zabranjeno psovanje inače..sve po spisku svima vama..

Dodaj komentar