fbpx

Pokret za Krajinu – ZA PRAVEDNU SRBIJU: Na snimku se jasno čuje da je ceo gradski aparat stavljen u službu kriminalaca na čijem je čelu Aleksandar Vučić.

Preporuka:

Novi konkursi za đačke parlamente u Timočkoj krajini

Zaječarska inicijativa raspisuje nove konkurse za đačke parlamente u Timočkoj krajini u okviru svojih programa “Mladi u pokretu” i...

„Vesko i Kuriri“ u Omladinskom centru

Prvi put su u našem gradu gostovali 2008. godine, a poslednji put smo ih slušali u bašti Omladinskog centra...

Dan domaćeg filma u Negotinu

Filmski centar Srbije u saradnji sa DOKSrbija nastavlja realizaciju projekta Dan domaćeg filma, ove godine u 20 gradova Srbije...
- Reklama -

Nakon pojavljivanja snimka na kome gradonačelnik Zaječara Velimir Ognjenović od investitora „iznuđuje“ pare i posao za svog sina, to možete prčitati i pogledati ovde, reagovao je Pokret za Krajinu, bivšeg gradonačelnika Zaječara Boška Ničića i kandidata za poslanika na listi „ZA PRAVEDNU SRBIJU“. Saopštenje prenosimo u celosti: 

Saopštenje za javnost

Snimak koji se juče pojavio u javnosti, u kome je jedan od aktera Velimir Ognjenović – gradonačelnik grada Zaječara, nedvosmisleno potvrđuje njegovu umešanost u niz kriminalnih radnji na koje već duže vreme upozoravamo. Na snimku se jasno čuje da je ceo gradski aparat stavljen u službu kriminalaca na čijem je čelu Aleksandar Vučić.

Ognjenović, sa svojim pomoćnicima iz redova SNS-a, SPS-a, SDPS-a i ostalih stranaka vladajuće koalicije, već tri godine uništava grad Zaječar. Ovim činom grad Zaječar je još jednom osramoćen a bilo kakvim investitorima poslat signal da beže od grada u kome se traži,, reket,, da bi poslovali. Dugo stican ugled i poverenje invesritora, zbog čega smo dobijali međunarodna priznanja, bukvalno je bačen u blato ovim gestom Mirkovića, Velimira Ognjenovića i ostalih SNS funkcionera umešanih u ovu korupcionašku aferu.

Ovo samo potvrđuje da u jeku predizborne kampanje, ni prisustvo Uprave Kriminalističke Policije ( UKP) kao ni prisustvo UBPOK-a i DRI nisu nikakva prepreka za nesmetano obavljanje kriminalnih radnji. Fiktivna hapšenja i stotine miliona dinara proneverenih iz gradske kase, ukazuju da je sprega između gore pomenutih institucija kao i Tužilastva, sa akterima ove afere, veoma jaka ! Ostro osuđujemo i još jednom pozivamo i upozoravamo nadležne institucije da HITNO preduzmu mere, kako bi se stalo na put organizovanoj grupi kriminalaca !

Narednih dana organizovaćemo PROTESTE ispred Policijske Uprave i Tužilastva u Zaječaru !

ZA PRAVEDNU SRBIJU ! Pokret za Krajinu – Bosko Nicic

1 KOMENTAR

  1. tako je boško…red je i tebe da uhapse kao i svu ostalu bagru u zaječaru..e pa da počnemo od tebe..zabranjeno psovanje inače..sve po spisku svima vama..

Postavi komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reklama -radenković

Najnovije

Predstava „Ivica i Marica“ u zaječarskom pozorištu

Najmlađi Zaječarci imaće priliku da u petak, 15. novembra uživaju u pozorišnoj predstavi za decu "Ivica i Marica". Bajku braće Grim, adaptiranu od strane...

Okružno takmičenje u košarci i basketu 3×3

Pobednici gradskog takmičenja za srednjoškolce u košarci i basketu 3x3 - učenici  zaječarske Gimnazije i učenice Medicinske škole predstavljaće Zaječar na Okružnom takmičenju koje...
- Reklama -
- Reklama -

Preporuka: