Društvo

Na Fakultetu za menadžment održano takmičenje „Studija slučaja“

Fakultet za menadžment i ove godine organizovao je takmičenje pod nazivom “Studija slučaja“ za učenike srednjih škola. Reč je o takmičenju na kome ekipe srednjoškolaca imaju priliku da prezentuju određeni poslovni problem, kao i način za njegovo rešavanje, a najuspešniji biće i nagrađeni.

Drugu godinu za redom Fakultet za menadžment u Zaječaru organizovao je takmičenje „Studija slučaja“ za maturante srednjih škola iz Zaječara, Knjaževca i Bora. Tema ovogodišnjeg takmičenja je ,,Potencijali i predlog strategije razvoja grada – opštine“.

Cilj takmičenja je da učenici srednjih škola iskoriste svoje kreativne veštine na jedan inovativni način i tako unaprede svoj preduzetnički duh, izjavio je Dragan Mihajlović, dekan fakulteta za menadžment u Zaječaru.

Dragan Mihajlović, dekan fakulteta za menadžment u Zaječaru

” Najbolje plasirana ekipa ove godine dobiće putovanje u Veneciju, drugoplasirani besplatan upis i školarinu za prvu godinu studija, dok će trećeplasirana ekipa biti darivana tablet računarima.

Moram da napomenem da školske 2019/2020. godine Fakultet za menadžment u Zaječaru nudi mogućnost besplanog studiranja na drugoj i četvrtoj godini, pa će tako svi budući studenti uštedeti 200.000 dinara.

Pomenuta povoljnost za upis važiće do 1. maja ove godine”, napomenuo je Mihajlović.

Dekan Mihajlović je dodao da je će uspešno biti akreditovan i program Poslovne informatike na Fakultetu za menadžment u Zaječaru.

Ove godine na takmičenju učestvuje 9 ekipa iz Bora, Knjaževca i zaječara, a prema rečima organizatora nagrade su predviđene i za mentore.

Prezentacija rešenja i proglašenje najboljih ekipa predviđeno je tokom dana, kada će najboljima biti uručene i vredne nagrade.

Dodaj komentar