Hronika Izdvajamo

LIMENI SANDUK I ZABETONIRAN GROB! Brat osumnjičenog za ubistvo male Danke sahranjen: Nastao haos po društvenim mrežama zbog OVIH DETALJA sa groblja

Foto: M.M./ATAImages/Facebook printscreen/Ivana Ilić/LIMENI SANDUK I ZABETONIRAN GROB!

LIMENI SANDUK I ZABETONIRAN GROB!

Na seoskom groblju u Zlotu sahranjen je D.D. (40) brat osumnjičenog za ubistvo devojčice Danke Ilić (2). Ožalošćeni su do groblja krenuli iz kuće preminulog u kojoj se nalazila njegova majka, rodbina i prijatelji porodice.

Na sahrani je bila majka preminulog. Osumnjičeni za ubistvo D.D. i njegov otac nisu bili na groblju.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru donelo je takvu odluku.

Telo D. D. je dopremljeno iz Niša, gde je bilo na obdukciji kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Prema prvim informacijama, on je preminuo od posledica infarkta.

Policija je pre i tokom sahrane blokirala groblje u Zlotu.

Iznet je krst, kao i venci. D. D. je sahranjen u limenom kovčegu, navodi Telegraf.

Preminuo tokom zadržavanja

D. D. je preminuo u noći između 6. i 7. aprila u Policijskoj stanici u Boru. On je priznao da je pomogao bratu, koji je ujedno i glavni osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić (2), da se reši tela dvogodišnje Danke.

Kako je “Blic” pisao, brat D. D. je u policiji nabrojao 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi telo, međutim policija na tim mestima nije pronašla ništa.

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA HAOS

Čim se završila sahrana, krenule su teorije zavere i spekulacije na temu limenog sanduka, kao i zašto je zabetonirano grobno mesto odmah.

“Nije mi jasno samo od kad to, mislim da nisam upućen, zašto limeni kovčeg, zar to nije bilo za vreme korone, ili tokom zaraze?“, glasio je jedan od komentara.

“Meni je čudno što je grobno mesto zabetonirano, limen kovčeg”, rekao je drugi korisnik mreže “Telegram”.

Na sajtu za pogrebne usluge dobili smo odgovor da je to normalna stvar za tela koja idu u porodičnu grobnicu, da se limeni sanduk koristi u sledećim situacijama:

“Limeni uložak je neophodan u slučajevima zaraznih bolesti, sahranjivanja u grobnicu, kao i transporta preko granice, kod ekshumacija sa promenom groba. Eksterna ekshumacija ili kod tela koja su pronađena posle dužeg perioda.” piše na sajtu za pogrebne usluge.

ZaječarOnline/Hypetv.rs/O.B.

Dodaj komentar