Društvo Izdvajamo

“LAJETE I KEVĆETE KAO KUČIĆI!” Budući učesnik “IMANJA” žestoko odgovorio hejterima! (VIDEO)

Foto:Printscreen/Instagram/ivokovacevic81

Budući učesnik “IMANJA” žestoko odgovorio hejterima

Novi rijaliti šou “Imanje” kreće sa emitovanjem od 7. septembra 2024. godine, a prijave samo pristižu. Planirano je da u ovaj projekat uđe 30 osoba, od toga 18 žena i 12 muškaraca.

Jedan od četvoro poznatih učesnika je Ivo Kovačević, koji dolazi iz Crne Gore. Tačnije iz Ulcinja.

Ivo, koji ima 43 godine, radi kao profesoionalno obezbeđenje i telohranitelj, a godnima se bavio kik-boksom.

Nema sumnje da Kovačević sate i sate provodi u teretani, a poslednjom objavom na njegovom Instagramu se obratio hejterima koji su kako kaže, jaki samo na tastaturi.

Budući učesnik “IMANJA” žestoko odgovorio hejterima!

Šta je momci, nešto vas ne vidim. Nema vas nešto u teretani ali vas u komentarima ima, a?”, oštro je započeo Ivo na mrežama i nastavio još žešće.

Lajete i kevćete iza tastature kao kučići! ‘Alo bre, priznajem samo onog ko stane ispred mene i kaže mi ono što ima u lice. Deco, 24 godine treniram, 70 odsto vas te godine i nema. Trenirajte, nemojte lajati. To, bato!“, rekao je Ivo u opisu videa.

U objavi koju je podelio nešto ranije, skinuo je majicu i opisao mišiće.
Ova ruka izgleda kao butina od tigra, bre! Ovo je društvena svojina, ima milione pratilaca. Pošto je na ovom mestu uklonjena tetovaža, izdajem je kao bilbord za tetoviranje“, pohvalio se Kovačević kroz šalu.

KO SU UČESNICI IMANJA?

Pored Iva, još tri imena koji će biti deo porodičnog rijalitija su poznata. Najpre se saznalo za Strahinju Jenića iz Petrovca na Mlavi. Ovaj dečko radi poljoprivredne poslove, ustaje rano, a nedavno je Strahinju i njegovu porodicu posetio naš Dejan Dragojević.

strahinja jenić

foto: Hypetv.rs

U rijalitiju će se naći i Elmedin Karić, koji je poznat kao učesnik projekta Hype televizije “Život sa dve žene”. Na imanju u Lisovićima naći će se i njegov rođak Arnel Karić, sportista koji ima veliku ljubav prema domaćinstvu.

RijaliTi “Imanje” vraća prave porodične vrednosti. Takmičari će morati da pokažu kako se snalaze u seoskim poslovima, Pravi užitak za gledaoce kreće 7. septembra, a sav prihod od SMS poruka koje gledaoci budu slali za svoje favorite, ići će u humanitarne svrhe za porodice bez krova nad glavom.

Hype produkcija kao društveno odgovorna kompanija će jednoj takvoj porodici pokloniti kuću. Želim da na ovaj način pozovem i ostale kolege da slede naš primer i da takiođe isprate humanitarnu akciju Hype televizije”, rekao je vlasnik i direktor HYPE produkcije i HYPE televizije Saša Mirković.

Foto:ATA images, Saša Mirković

Foto:ATA images, Saša Mirković

U nastavku pogledajte kako se možete prijaviti za projekat HYPE televizije koji preti da postane najgledaniji rijaliti format na Balkanu.

Prijave za rijaliti „Imanje” slati na mail
imanje@hypeproduction.net

Za prijavu je potrebno:

 1. Dve jasne fotografije
 2. Video u trajanju do 1 minuta u kojem cete se ukratko predstaviti
 3. U pisanoj formi:
 • Ime i prezime
 • Datum rodenja
 • Visina, tezina
 • Zanimanje
 • Da li ste ucestvovali u nekom rijaliti formatu do sada?
 • Da li ste osudivani?
 • Hobi
 • Razlog prijave
 • Link profila na drustvenim mrezama

ZaječarOnline/Hypetv.rs/O.B.

Dodaj komentar