fbpx

PREDIZBORNI MARKETING

Kultura

Kvartet “Dinamika music” fascinirao zaječarsku publiku (FOTO + VIDEO)

PREDIZBORNI MARKETING

Virtouzi na električnim violinama predvođeni idejnim tvorcem i vođom kvarteta Katarinom Ranić Čavić izveli su na zaječarskom skveru dela klasične muzike, ali i kompozicije iz poznatih filmova, odabrane narodne pesme i rok kompozicije u originalnoj obradi DJ Grapelija.

Gudački električni kvartet “Dinamika music” fascinirao je večeras Zaječarce koji su ispratili njihov koncert na gradskom trgu. Virtouznim izvođenjem dela klasične muzike, ali i kompozicija iz poznatih filmova, odabranih  narodnih pesama i rok kompozicija u originalnoj obradi DJ Grapelija, ostavili su publiku bez daha. Dinamiku čine akademski muzičari školovani na Akademijama u zemlji i inostranstvu koji sjedinjuje muziku kroz vreme, od baroka do roka.

Idejni tvorac i vođa kvarteta je  Katarina Ranić Čavić, a članovi su Katarina Stanimirović , Milovan Jovanović i pomenuti DJ Grapeli – Bogdan Čavić.

Dinamika music – električni kvartet UŽIVO u centru Zaječara!

Gepostet von Zaječar Online am Montag, 1. Juli 2019

Kako ističu, oni su prvi u Srbiji koji su počeli da izvode remiks najpoznatijih kompozicija klasične muzike s ciljem popularizacije kvalitetne muzike među mladima.

Dinamika music – električni kvartet UŽIVO u centru Zaječara!

Gepostet von Zaječar Online am Montag, 1. Juli 2019

Od kada je “Dinamika music” počela sa radom 2012. godine, reakcija publike je bila fantastična jer je komunikacija neuporedivo neposrednija u odnosu na klasične gudačke kvartete. Razlog leži u neobičnoj kombinaciji 3 električne violine sa di-džejom, koja se pokazala zaista izvanrednom što je zaječarska publika prepoznala i aplauzom pozdravljala izvođenje svake kompozicije.

Organizator koncerta je Narodno pozorište Timočke Krajine – Centar za kulturu “Zoran Radmilović”a pokrovitelj je grad Zaječar.

Dodaj komentar