fbpx
Društvo Zabava

Britanski rok bend “WHITESNAKE” će otvoriti ovogodišnju 53. GITARIJADU u Zaječaru

Ovogodišnju 53. Gitarijadu koja će u Zaječaru biti održana od 27. do 29. juna prema saznanjima “Kurira” otvoriće britanski rok bend “Whitesnake”.

Jedan od najvećih rok bendova svih vremena uključio je i Srbiju u raspored svoje nove svetske turneje “Flesh & Blood”, pa prema pisanju ovog lista grupa u Zaječar stiže iz Budimpešte, a posle nastavlja put u Bugarsku.

Na zvaničnom sajtu ovog popularnog britanskog sastava na ruti turneje planirane za 2019. godinu Zaječara nema.

Međutim “Kurirov” izvor blizak menadžmentu Gitarijade tvrdi da “Whitesnake” sigurno dolazi, i da frontmen benda Dejvid Kaverdejl nije mnogo razmišljao kad je dobio poziv s Gitarijade.

” Kaverdejlu i momcima će biti čast da sviraju na otvaranju najstarijeg rok festivala u ovom delu Evrope. Specijalno za publiku sviraće i neke hitove koji nisu planirani za druge gradove”, kaže sagovornik Kurira blizak menadžmentu Gitarijade.

FOTO: Facebook

Vajtsnejk je poslednji koncert u Beogradu održao pre četiri godine u Pioniru.

Trodnevni spektakl u Zaječaru biće organizovan na stadionu Kraljevica, a ulaz na koncert, kao i boravak u rock kampu biće besplatni.

Organizatori očekuju više od 40.000 ljudi, kao i da će biti oboren rekord koji je prošle godine na zatvaranju postavio Bili Ajdol.

Kurir/ Ljubomir Radanov

1 komentar

 • we walk towards desire
  hand in hand
  through fields of fire
  with only love to light the way
  on the road to judgment day

  \m/

Dodaj komentar