Aniri Šalve

Ko je gradonačelnik Zaječara od 2013. godine do danas?

velimir ognjenović
foto: printscreen list timok
POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

„Nova gradska vlast nasledila je praznu kasu sa velikim obavezama u plaćanju, ali uz domaćinsko poslovanje sve obaveze svedene su na razumnu meru i dovedene pod kontrolu“ – izjavio je za list „Timok“ decembra 2013. godine gradonačelnik  Velimir Ognjenović.

Šta se događalo od tog decembra 2013. godine do danas, svima je poznato. Nekoliko dana pre Nove godine došlo je do smene Saše Mirkovića. Njegovu smenu inicirao je vrh SNS-a iz Beograda, ali umesto velikih rezova i smene pojedinaca koji su bili perijanice bivše vlasti, došlo je samo do „kozmetičkih“ promena, tako što je Mirkovića, zamenio Stefan Zankov.

Gradonačelnik Velimir Ognjenović, desna ruka Saše Mirkovića, preko noći se odrekao svog „mentora“, i zaboravio sve ono što je radio od momenta postavljenja za prvog čoveka grada na Timoku, i reči koje je onda izrekao, da se ova vlast ponaša domaćinski i da je uspela da sanira sve dugove iz perioda vlasti Boška Ničića.

Nekoliko dana posle smene Saše Mirkovića, Ognjenović iznosi frapantne podatke, da je grad u velikim dugovima, i da će nova vlast dati sve od sebe kako bi grad Zaječar bio izvučen iz krize?!

Portal zajecaronline postavlja pitanja gradonačelniku Ognjenoviću:

1 ) Ko je bio gradonačelnik , cirka 3 godine, dok je gradom vedrio i oblačio Saša Mirković?

2) Da li se i „vi“ gradonačelniče pitate, ko je taj čovek, tj gradonačelnik koji je , cirka, 3 godine bio piun u rukama Saše Mirkovića?

3) Kako se to vlast 2013. godine ponašala domaćinski, a danas je grad preko milijardu dinara u dubiozi?

4) Velimire Ognjenoviću, da li se stidite svoje prošlosti?

5) Da li ste spremni da se izvinite građanima Zaječara?

Aniri Šalve

1 komentar

  • Оствака градоначелника, помоћника и градских већника ХИТНО!

Dodaj komentar