fbpx
Izdvajamo Servisne informacije

Kamionima s prikolicom zabranjen saobraćaj preko Čestobrodice i na putu Bor-Selište-Zaječar

S Magazin

Vozače u Srbiji danas očekuju zimski uslovi vožnje uz raskvašen sneg na kolovozu, nove snežne padavine, smanjenu vidljivost i jak vetar, saopštio je jutros Automoto savez Srbije.

Snega na kolovozu ima u planinskim predelima Valjeva, Užica, Novog Pazara, Sjenice, Ivanjice, Negotina, Zaječara, Bora i Knjaževca.

JP “Putevi Srbije” saopštilo je danas da na teritoriji Zaječara zbog snega jakog intenziteta, na prevojima postoje nanosi do jednog metra, a da su sitni odroni najprisutniji na Đerdapskoj magitrali.

Kamionima s prikolicom zabranjen je saobraćaj preko Čestobrodice, na putu za Paraćin, Zaječar, od Bora preko Selišta do Zaječara, u planinskim predelima Valjeva, Ivanjice, Sjenice, Novog pazara i Tutina.

Na putničkim graničnim prelazima, kao i na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Na graničnom prelazu Batrovci kamioni čekaju oko 360 minuta, dok na ostalim prelazima čekaju do tri sata.

Od 20. marta zatvoreni su svi granični prelazi za drumski putnički saobraćaj, a potpuno je ukinut i međugradski autobuski i železnički saobraćaj.

Zbog vanrednog stanja uvedena je zabrana kretanja od 17 do 5, i na ulicu mogu izaći samo radnici u trećoj smeni uz obaveznu radnu dozvolu, podsetio je AMSS.

 

Dodaj komentar