fbpx
Politika

KAKO JE GLASAO ZAJEČAR: Pregled svih biračkih mesta

foto: radiomagnum.rs

Najveći procenat glasova (81%) SNS je ostvario u Marinovcu i Prliti, nešto manji u Gamzigradskoj banji (77%) i Tabakovcu (71%), a najmanje na biračkom mestu broj 10 u Zaječaru (29%)

Koalicija oko DS je najveći procenat glasova ostvarila u Vrbici (18%) i Gradskovu (17%), nešto manji u na biračkom mestu broj 9 u Zaječaru (16%), bez glasova (0%) bila je u Marinovcu i Borovcu.

Najbolji rezultat SPS i JS imaju u Planinici (27%) i Zvezdanu (25%), nešto manji u Koprivnici, Brusniku i Gornjoj Beloj Reci (24%), a najmanji u Prliti (6%).

RADIKALI su najbolji rezultat ostvarili na biračkom mestu Grljan 3 (17%), nešto manje u Lubnici i na biračkim mestima 3,5,14 i 24 u Zaječaru (12%), dok su bez glasova (0%) u Klenovcu.

Koalicija DVERI – DSS najveći procenat glasova (14%) dobila je u Maloj Jasikovi, dok u Gradskovu, Malom Jasenovcu, Šipikovu, Jelašnici i Leskovcu nije osvojila ni jedan (0%)

Koalicija SDS–LDP–LSV najbolji rezultat ostvarila je u Velikoj Jasikovi (13%), a bez glasova je ostala u Prliti i Leskovcu (0%).

Lista DOSTA JE BILO –Sasa Radulović najveći procenat glasova dobila je na biračkom mestu broj 7 u Zaječaru (13%), dok je u Jelašnici, Tabakovcu, Zagrađu, Malom Izvoru, Vrbici, Lenovcu, Gamzigradskoj banji i na biračkom mestu Grljan 3 ostala bez glasova (0%).

Interesantno je da kandidat za narodnog poslanika na listi Republikanska stranka -Nikola Sandulović, Danijel Katić iz Nikoličeva nije glasao za sebe, s obzirom da ova stranka u Nikoličevu nema ni jedan glas.

Kompletnu listu kako se glasalo pogledajte ovde.

3 komentara

  • Zadovoljstvo mi je da čestitam narodnom poslaniku gospodinu Ničiću dipl. ecc Bošku i drago mi je što sledi put smetlišta političke istorije Zaječara kojim je pre njega krenu njegov podratim Mirković. Očekujemo uskoro da tim putem lagano krene i Velja. Vidimo se u nekom drugom filmu.

  • Slazem se sa Vrtomirom ali nije u pitanju bas smetliste, doticnim osobama treba zapleniti imovinu i vratiti je budzetu grada Zajecara. Ko je bio za Nicica, ko za Mirkovica, ko za Ognjanovica nije vazno, oni su nas jednostavno unazadili na razlicite nacine. Ko misli da ce recimo sa Zankovim biti bolje, taj se vara. To su sve polupismeni ljudi koji nista konkretno u zivotu ne umeju da rade i da na posten nacin da zarade novac. Umeju samo da mute i pune svoje dzepove

Dodaj komentar