fbpx
Društvo Izdvajamo

Jesenji dečiji karneval povodom slave grada (FOTO +VIDEO)

U okviru programa obeležavanja slave Hrama rođenja presvete Bogorodice u Zaječaru i Gradske slave, mališani Predškolske ustanove „Đulići“ prodefilovali su u kostimima centrom grada.

Moglo bi se reći, da je najlepši deo programa obeležavanja slave, upravo dečiji jesenji karneval, a sugrađani su u prilici da vide ono što je pripremljeno, sve ove kreacije i kostime.

Uživo iz ZaječaraJesenji dečiji karneval

Gepostet von Zaječar Online am Samstag, 21. September 2019

Zahvalnost roditeljima, svim koleginicama i ostalima koji su pomogli da se karneval realizuje uspešno, izrazila je i direktorka PU “Đulići” Tanja Jovanović.

Tanja Jovanović

“Deca su na svoj način obeležili gradsku slavu. Od 1. septembra smo krenuli sa pripremom. Deca su birala u šta će se maskirati, prikupljali smo jesenje plodove i u saradnji sa roditeljima izradili su ove kostime.

U saradnji sa vaspitačima pripremali su ovaj nastup i na taj način se oslobađajuj treme na bini i stiču nova iskustva”, kaže direktorka Jovanović.

Mališani su oduševljeno prodefilovali i uživali dok ih gledaju roditelji.

Bundevice, jesenja stabla, bubamare, licice i po koji vuk ukrasili su centralne ulice grada i učestvovali na radost svih prisutnih u pravoj paradi ponosa.

Pogledajte FOTO galeriju:

Dodaj komentar