Društvo

Nacrt zakona o budžetskoj inspekciji: Javni poziv za učešće javnosti u procesu konsultacija

FOTO: instagram.com/mali_sinisa/

Ministarstvo finansija Republike Srbije poziva stručnu javnost i sve zainteresovane privredne subjekte i građane da se uključe u postupak konsultacija o Nacrtu zakona o budžetskoj inspekciji.

U dokumentu na sajtu Ministarstva finansija piše da će se konsultacije sprovoditi u periodu od 22. do 29. septembra 2021. godine.

Nacrt zakona o budžetskoj inspekciji postavljen je na internet stranici Ministarstva finansija Republike Srbije – www.mfin.gov.rs i na portalu e-uprave.

Shodno merama Republike Srbije za ublažavanje posledica pandemije virusa COVID-19 i zaštiti zdravlja građana, primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se Ministarstvu finansija Republike Srbije ISKLjUČIVO elektronskim putem na imejl adresu: -budzetska.inspekcija@mfin.gov.rs.

Nacrt zakona o budžetskom inspekciji kao i obrazac za konsultacije dostupni su na ovoj stranici.

Ministarstvo finansija Republike Srbije navodi da očekuje da će konsultacije u vezi sa nacrtom predmetnog zakona doprineti da sve zainteresovane strane budu blagovremeno i pravilno informisane o predloženim zakonskim rešenjima, čime bi se omogućilo da daju i svoj doprinos daljem unapređenju predloženih zakonskih rešenja.

Dodaj komentar