Društvo Izdvajamo

Jaka kiša i grad pretvorili zaječarske ulice u reke a raskrsnice u jezera! (VIDEO + FOTO)

POGLEDAJTE PODKAST 'PRIČE U NAMA'

Jaka kiša i grad pali su na području Zaječara, a na snimcima koje je zabeležila ekipa portala „Zaječar Online“ se vidi da je na ulicama nastao pravi potop.

Ulice su pretvorene u reke a pojedine raskrsnice u prava mala jezera.

Zbog začepljenih odvodnih cevi većina gradskih saobraćajnica je bila pod vodom zbog čega se sporije odvijao saobraćaj.

Pogledajte video snimak koji smo zabeležili na terenu:

3 komentara

  • e pa BOŠKO NIČIĆU..to su tvoje plivajuće ulice radjene sa avramovićem..BRAVO…sada će da te zovu iz Bangladeša za recept..hoce i oni iste ulice..BRAVO ZA BOŠKA…BRAVO ZA GRADSKU UPRAVU..URBANIZAM..BRAVOOOO

  • Potrebno je ocistiti kanale – jaruge koje su izgradjene i pre svega dimenzionisane da prihvate atmosferske padavine i odvojiti fekalnu kanalizaciju od kisne. Dok se to ne uradi, ovakvih slucajeva ce biti ili u istoj ili u vecoj meri ili razmerama. Pod dva, izvrsiti sanaciju kanalizacionih cevi, dotrajalih i onih kod kojih je doslo do dislokacije odnosno koje sada imaju kontrapad. Pod tri, ocistiti postojece slivnike, ugraditi nove na lokacijama koje to iziskuju i iznivelisati one koji sada nicemu ne sluze kao sto je slucaj na lokaciji preko puta bivseg hotela Solun ( ugao Nikole Pasica i Karadziceve ) i kod osnovne skole Djura Jaksic.

Dodaj komentar