fbpx
Društvo

Ivan Jegdić, Dram i Keni Nije Mrtav u Omladinskom centru

Zaječarsku publiku dolazećeg vikenda očekuje “3 u 1 nastup” gde će u toku jedne večeri imati priliku da čuju čak 3 različita izvođača u zaječarskom Omladinskom centru.

Ivan Jegdić je autor koji je skrenuo pažnju na sebe singlom “Bolji Čovek”, sa kojim je bio u užoj konkurenciji izbora Zadužbine Milana Mladenovića. Specifičnim vokalom, iskrenim tekstovima i odličnim singlovima Ivan će u pratnji benda napraviti sjajnu atmosferu.

Dram je indie electro too-much-pop bend iz Beograda koji očekuje svoje zvanično izdanje krajem decembra. Ovaj bend je miljenijk ženskog dela publike i spremaju opasan pop party u Omladinskom centru.

Keni Nije Mrtav je bend koji ove godine beleži preko 50 nastupa širom Srbije sa nestvarnim gruvom, na koji niko do sada nije ostao ravnodušan. Izvode punk rock sa dosta naizgled nespojivih elemenata pop i hardcore muzike.

Početak ovog šoua je zakazan za subotu, 25. januara od 22h, a karte će se prodavati po ceni od 250 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta koštati 350 dinara.

Dodaj komentar