fbpx
Društvo

Gradsko veće predložilo v.d. direktora JKP „Vodovod“ Zaječar

Na sednici Gradskog veća 14. marta članovi veća predložili su novog vršioca dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Zaječar. Umesto dosadašnjeg direktora Marka Paunovića, kome je istekao mandat, funkciju v.d. direktora trebalo bi da preuzme Nikola Šarčević, diplomirani inženjer geologije za hidrogeologiju iz Zaječara.

Marko Paunović, diplomirani ekonomista iz Zaječara imenovan je za direktora Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod“ Zaječar 9. marta 2015.godine na period od četiri godine.

“ Kako je mandat na funkciju direktora Marku Paunoviću istekao pre nedelju dana, ukazala se potreba za imenovanjem lica koja će obavljati funkciju vršiosa dužnosti direktora ovog preduzeća“, navedeno je na današnjem zasedanju Gradskog veća.

Do imenovanja direktora po sprovedenom javnom konkursu, funkciju vršioca dužnosti prema predlogu Članova gradskog veća obavljaće Nikola Šarčević, diplomirani inženjer geologije za hidrogeologiju iz Zaječara na period od šest meseci.

O ovoj odluci konačni sud daće odbornici Skupštine grada na narednom zasedanju koje je zakazano za petak, 15. mart.


Biografija

Nikola Šarčević je rođen je 6.1.1984. godine u Zaječaru. Diplomirao je na Rudarsko-geološkom fakultetu u Beogradu i stekao zvanje diplomiranog inženjera geologije za hidrogeologiju. U periodu od 2008-2012. godine bio je osnivač i vlasnik privatne firme „Aquageotermal“ koja se pretežno bavila iznalaženjem obnovljivih izvora resursa podzemnih voda.

Od početka 2018. godine radio je u „Geofiz“ Beograd, registrovanoj za davanje ekoloških saveta, do oktobra 2018. godine kada je zasnovao radni odnos u Udruženju građana „Za česme“.

Jedan je od osnivača i predsednika nadzornog odbora Udruženja građana „Za česme“ i predsednik Nadzornog odbora JKP „Higijena“ Zaječar.

1 komentar

  • bravo za mutljavinu!!!pazi!radni odnos u udruzenju za česme!!!!hahahaaa..koji debilizam..ovo je stvarno prevrsilo svaku meru!!ovakav naduvenko nije vidjen.KRAJ VODOVODA!!!

Dodaj komentar