Društvo

I ovog vikenda dva filmska hita u Kotlujevcu

Predstojećeg vikenda, počev od danas pa sve do nedelje, u sali Centra za kulturu u zaječarskom naselju Kotlujevac ovog vikenda biće prikazana dva najnovija filmska hita.

Sva tri dana, od petka do nedelje, od 18 sati na programu će biti film „Družina iz džungle: Svetska turneja“.

Manje od mesec dana pre kišne sezone, počela je trka sa vremenom. Od Severnog pola do Dalekog istoka, prelazeci planine, pustinje i okeane, naši junaci će morati da pretražuju svet daleko od svoje omiljene džungle u potrazi za protivotrovom!

Odmah nakon završetka ovog filma, od 20 sati, na platnu kotlujevačkog Centra za kulturu biće prikativan film „Lisa Frankenštajn“.

Film prati priču poznate scenaristikinje Dijablo Kodi (“Opasna Dženifer”) o neshvaćenoj tinejdžerki i njenoj srednjoškolskoj simpatiji, kojaje sasvim slučajno zgodni leš. Posle niza užasnih okolnosti koje ga vraćaju u život, njih dvoje kreću na ubilačku misiju, kako bi pronašli ljubav, sreću… i nekoliko delova tela koji nedostaju, usput.

Karte po ceni 350 dinara mogu biti kupljene na dan projekcija filmova na biletari Centra za kulturu u Kotlujevcu od 15 časova.

Dodaj komentar