fbpx
Izdvajamo Kultura

Humanitarni koncert u Dečijem centru

U dvorištu “Dečijeg centra” u Zaječaru večeras će biti priređeno humanitarno veče, a sav novac koji bude prikupljen biće iskorišćen za adaptaciju bine i organizovanje festivala dečijeg i omladinskog stvaralaštva “Art zona za sve”.

Korisnici “Dečijeg centra” binu u dvorištu koriste gotovo svakodnevno. Kako je bina napolju izložena svakojakim vremenskim prilikama, dotrajala je i poprilično upropašćena. Zato bi prema rečima Selene Ristić Vitomirović prikupljena sredstva od humanitarnog koncerta bila iskorišćena za njeno renoviranje, ali i za organizovanje predstojećeg dečijeg festivala “Art zona za sve”.

” Inicijativu su pokrenuli MG studio i zaječarski muzičari, u želji da pomognu da binu upropašćenu vremenskim nepogodama osposobe za svakodnevno funkcionisanje, kao i za predstojeći festival dečijeg i omladinskog stvaralaštva “Art zona za sve “, koji će biti održan od 9. do 13. septembra 2019.”,najavila je Ristić Vitomirović.
Na humanitarnoj večeri publiku će zabavljati Nenad Golubović-Cape, Mile Kostadinović, Caba, Momčilo Radenković-Moša, Boban Milošević, Zorica Stojanović, Zoran Vasić, Dragan Milovanović, Miodrag Perčić, Ljuba Nikolić, „Čumbi i Prijatelji“, grupa „Zlatni prsti“ i orkestar „La Banda“.
Ulaz je slobodan, ali će u dvorištu biti postavljena kutija za priloge.
Humanitarni koncert će biti održan 14. avgusta od 20 do 22 sata u dvorištu Dečijeg centra.

Dodaj komentar