fbpx
Društvo

HoReCa filozofija – treće u nizu predavanje u prostoru za POMAK

Šta je HoReCa filozofija? Kako poslovati u HoReCa kao najprofitabilnijem kanalu u FMCG—ju (Fast Moving Consumer Goods). Kako da ostvarite i održite kvalitetne odnose sa vašim kupcima, potrošačima i klijentima? Kako da se pozicionirate kao prozvođač iii potrošač u HoReCa sistemu? Samo su neka od pitanja na koja ćete dobiti odgovore tokom predavanja koje će biti održano u petak 9. novembra od 19 časova u Prostoru za POMAK.

Tokom predavanja imaćete priiiku

– Da unapredite svoja trenutna znanja i veštine u vezi sa konzumentima i aktivacijom u Horeca kanalu, ali i steknete nova znanja

– Da čujete koje praktične alate možete koristiti, a koji će vam omoguciti da bolje poslujete u HoReCa sistemu.

O predavaču:

Dejan Stojanović  vlasnik konsalting agencije DOS Academy i partner u lBC Austria. Menadžment konsultant, trener. Dvadeset sedam godina rada u sferi biznisa. Svoje  radno iskustvo u privredi prenosi kroz treninge Liderstva, Komunikacije i Prodaje. Radio na liderskim pozicijama u multinacionalnim i domaéim FMCG kompanijama u kojima je inspirisao i implementirao brojne promene, Poseban fokus daje na povećanju kapaciteta pojedinca u cilju poboljšanja rezultata organizacije.

Predavanjeje besplatno, ali zbog ograniéenog broja mesta neophodnaje prijava na Linku Ovaj dogadaj organizuje se u okviru projekta POMAK zajednica” koji sprovodi Timočki omladinski centar, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Dodaj komentar